Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

10 jaar garantie! Hoe zit dat precies?

Brandblusmiddelen mogen na aanschaf niet vergeten worden. Middelen zoals brandblussers, brandslanghaspels en zelfs EHBO dozen hebben onderhoud nodig. Brandblussers zelfs een jaarlijkse keuring! Zoals u ziet is het daarom van groot belang dat deze producten goed onderhouden worden.

Voor particulieren is een jaarlijkse keuring niet verplicht, wel wordt het aangeraden om uw brandblusmaterialen veilig en goed functionerend te houden. Dit in tegenstelling bij bedrijven. Bedrijven zijn namelijk wettelijk verplicht hun brandblusmaterialen jaarlijkse te controleren en te onderhouden welke volgens de vasgestelde normen zijn bepaald. Veel verzekeraarsmaatschappijen nemen steeds vaker op in hun polis dat de brandblusmaterialen gecontroleerd en onderhouden moeten worden door een NCP, REOB & KIWA onderhoudsbedrijf.

U zit daarom bij Brandblusser XL méér dan goed! Brandblusser XL is gestationeerd in Polmai Brandbeveiliging B.V. welke gevestigd zit in Barendrecht. Ons bedrijf heeft al meer dan 67 jaar ervaring in brandblusmaterialen. Wij weten dus waarover we praten en kennen elk brandblusmiddel van binnen en buiten. Kennis en ervaring zijn daarom ook ruimschoots aanwezig!
Ons bedrijf onderhoudt brandblusmaterialen volgens de vastgestelde normen NEN 2559 & NEN EN 671-3.

Alle brandblussers die gekocht zijn bij Brandblusser XL hebben een standaard garantieperiode van 5 jaar. Brandblusser XL kan u echter een garantie van 10 jaar geven! Dit kunnen wij doen wanneer onze gespecialieerde mensen een periodieke/jaarlijkse keuring en/of onderhoud hebben uitgevoerd aan uw brandblusmaterialen.
Onze garantie houdt in dat wanneer er binnen de garantietermijn van 10 jaar iets mankeert en is vastgesteld door onze monteurs, u recht heeft op een volledig nieuw product. 

Zit u met het lezen van dit nog met enkele vragen? Neem dan zo snel als de brandweer contact met ons op. Ons team beantwoordt u vragen graag!