Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Schuimblusser - 9 Liter

De schuimblusser 9 liter van Brandblusser XL is inzetbaar voor het type A en B branden. Schuimblussers staan er om bekend dat ze weinig tot geen nevenschade aanrichten bij het blussen van een brand. De schuimblusser 9 liter wordt geleverd inclusief ophangbeugel, keuring en controle sticker. De 9 liter schuimblusser van Brandblusser XL is geschikt voor de brandklasse: AB.

• Inclusief jaarlijkse keuringssticker.
• Ophangbeugel.
• 5 jaar garantie.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €75,-­

Artikelnummer: S9-EF

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 99,22

Special Price Excl. BTW: € 56,19 Incl. BTW: € 67,99

Excellent

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

 • Kilogram vol: 13,83 kg 
 • Diameter: 19 centimeter
 • Hoogte: 57 centimeter
 • Rijkstypekeur nummer: 2296
 • Type: S9-EF
 • Blusstof: 9 liter ecomix
 • Drijfgas: N2- 12 bar
 • Conform: EN-3
 • Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius
 • Blustijd: 60 seconden
 • Brandklasse: AB (A 27) (B 233)

Onze schuimblusser 9 liter is zeer gebruiksvriendelijk en werkt effectief. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de schuimblusser steeds vaker in de praktijk wordt toegepast.

De schuimblusser kan gebruikt worden voor het blussen van elektrische apparatuur. Daarnaast dringt het schuim diep door in vaste stoffen, zoals papier en hout. Ook heeft het schuim een stikkende en verkoelende werking op vloeistoffen die niet in water oplossen. Uitdamping van deze vloeistoffen wordt voorkomen en de brand wordt gedoofd.

Dankzij het schuim is herontsteking nagenoeg niet mogelijk. De nevenschade van een schuimblusser is vrijwel nihil. Dit komt doordat aan het water een schuimvorming is toegevoegd die een reinigende werking heeft. Al deze eigenschappen van de schuimblusser, maken de blusser met name zeer geschikt voor thuis, op kantoor, op school, op de boot of in een werkplaats.

Voordelen:

- Geschikt voor de meeste huis-, tuin- en keukenbranden
- Brandende vloeistoffen (bv. (was)benzine, oliën en oplosmiddelen)
- Groot indringend vermogen (De brand gaat snel uit!)
- Minimale nevenschade!
- Spuiten vanaf 3 à 4 m (Veilige afstand!)

 

Beoordelingen

Scherp geprijsdRecensie door Anoniem
Uw beoordeling
Goede kwaliteit + prijs verhouding. Tot nu toe nog geen goedkopere 9 liter gevonden. (Geplaatst op 05-12-2018)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Schuimblusser - 9 Liter

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Schuimblusser - 9 Liter

Schuimblusser - 9 Liter. Kilogram vol: 13,83 kg  Diameter: 19 centimeter Hoogte: 57 centimeter Rijkstypekeur nummer: 2296 Type: S9-EF Blusstof: 9 liter ecomix Drijfgas: N2- 12 bar Conform: EN-3 Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius Blustijd: 60 seconden Brandklasse: AB (A 27) (B 233)Onze schuimblusser 9 liter is zeer gebruiksvriendelijk en werkt effectief. Uit onderzoek blijkt dan ook dat de schuimblusser steeds vaker in de praktijk wordt toegepast. De schuimblusser kan gebruikt worden voor het blussen van elektrische apparatuur. Daarnaast dringt het schuim diep door in vaste stoffen, zoals papier en hout. Ook heeft het schuim een stikkende en verkoelende werking op vloeistoffen die niet in water oplossen. Uitdamping van deze vloeistoffen wordt voorkomen en de brand wordt gedoofd. Dankzij het schuim is herontsteking nagenoeg niet mogelijk. De nevenschade van een schuimblusser is vrijwel nihil. Dit komt doordat aan het water een schuimvorming is toegevoegd die een reinigende werking heeft. Al deze eigenschappen van de schuimblusser, maken de blusser met name zeer geschikt voor thuis, op kantoor, op school, op de boot of in een werkplaats. Voordelen: - Geschikt voor de meeste huis-, tuin- en keukenbranden- Brandende vloeistoffen (bv. (was)benzine, oliën en oplosmiddelen)- Groot indringend vermogen (De brand gaat snel uit!)- Minimale nevenschade!- Spuiten vanaf 3 à 4 m (Veilige afstand!)  

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
 • Prijs: 67.99 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.