Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Brandblusser XL komt op TV!

Alles over wonen

 

Brandblusser XL komt op Televisie!

Vanaf 6 September komt Brandblusser XL op TV. In het programma Alles Over Wonen vertelt Pim je wekelijks tips, tricks, do's & dont's over brandveiligheid en brandpreventie in uw huis. 
Het komt helaas nog vaak voor dat er het één en ander schort met brandveiligheid in huizen. Vaak wordt het ook afgewimpeld met: "Het zal allemaal wel goedkomen". Juist daarom wil Brandblusser XL u bewust maken van het feit dat brandveiligheid zeer belangrijk is.
Er komen verschillende onderdelen tevoorschijn. Branddekens, brandblussers maar ook rookmelders worden allemaal vermeld. Benieuwd en geïnteresseerd wat Pim u gaat vertellen? Bekijk dan Alles Over Wonen.

"Alles over Wonen is het woonprogramma bij SBS6. Iedere zondagmiddag nemen Anouk van Kooijk en Jeroen Smits de kijker mee naar de nieuwste trends, de mooiste innovaties en de duurzame oplossingen. Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Wekelijks zal er een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken."

Bron: www.allesoverwonen.tv

 

Vanaf 6 september

Alles Over Wonen
Elke zondag om 15:30 op SBS 6.

Herhaling:
Zaterdag 15:00 tot 16:00 op SBS 6.


 

Wilt u de afleveringen terug kijken? 

Aflevering 1 - 6 september 2015

Onderwerp: Keukenbrand

Aflevering 2 - 13 september 2015

Onderwerp: Brandslang(haspel)

Aflevering 3 - 20 september 2015

Onderwerp: Autobrand

Aflevering 4 - 27 september 2015

Onderwerp: Keukenbrand