Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Barbecue brandblussers

Barbecue brandblussers

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Met de zomer(vakantie) in aan tocht en de zomerse temperaturen die al rond de 20 graden zitten begint het bij een hoop mensen al te kriebelen: Barbecueën! Gezellig met familie of kennissen een hamburger of kipspies bakken...Wij begrijpen het volkomen! Echter is het van groot belang dat na de gezelligheid nog een punt niet wordt vergeten tijdens het barbecueën namelijk: Brandveiligheid! Omdat er tijdens het barbecueën een hoop brandbare stoffen en middelen vrij komen is de kans op brand extra groot. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vonk die overslaat op uw (droge) planten? Na het barbecueën wordt de smeulende kolen nog wel eens vergeten, bij een lichte aanraking aan brandgevoelige middelen is de kans op een brand zeer groot. Brandblusser XL wil u hierbij helpen om de kans op brand zwaar te verkleinen. Laat uw gezellige barbecue avond niet in de soep lopen door een brand!

Een aantal tips die Brandblusser XL u kan geven:

• Zorg voor een vlakke en platte ondergrond, zo is de kans op een mogelijke brand het kleinst!
• Zorg dat er geen brandbare objecten in de buurt staan van de gloeiend hete barbecue. (Droge planten, hout, eventueel een partytent?)
• Gratis! Gebruik een emmertje met zand.
• Kies voor een brandblusser die extra zekerheid geeft.

Brandblusser XL gaat u hierbij helpen om de barbecue avond zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Met deze tips en producten heeft u een onvergetelijke avond. Genieten maar!­