Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 78

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Het is voor veel mensen onduidelijk hoe het zit met de jaarlijkse keuring. Om u een goed overzicht te geven van de jaarlijkse keuringen hebben we speciaal een blogbericht gewijd aan de jaarlijkse keuringen.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

De meeste branden in huis ontstaan nog altijd door mensen, dingen die we doen of in bepaalde gevallen juist niet doen. En wanneer je aan mensen gaat vragen waar de meeste branden in huis ontstaan, zal je heden ten dage toch snel een antwoord krijg als in de keuken of in de woonkamer, bij de kachel. In veel gevallen is dit een zeer juiste conclusie, want de meeste branden die in woningen ontstaan, ontstaan in de keuken. Maar ook brandstichting, klussende mensen, niet goed omgaan met kaarsen, kinderen die met vuur spelen en roken vallen naast onachtzaam koken onder branden die ontstaan door menselijk toedoen. 

 

 

Lees meer

Uit een recent onderzoek blijkt dat kleine blusmiddelen vaak onderhouden worden. Wat en waarom is zo'n klein blusmiddel dan handig?

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Zowel bij een bedrijf als bij een particulier liggen een hoop verantwoordelijkheden. Een bedrijfseigenaar/directeur is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor zijn personeel terwijl een particulier juist de verantwoordelijkheid moet nemen over zijn/haar huis en/of eventuele kinderen/huisdieren. Brandblusser XL gaat hier verder op in.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Een schrikbarende ontdekking gedaan door het bedrijf Nest. Nest ontwikkeld rookmelders die bedient kunnen worden met een smartphone. Benieuwd naar de uitkomst?

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Veiligheid door Kevin

Design blussers zijn razend populair! Maar wat is en zijn design blussers nu precies?

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Pim

Doe de brandtest!

17-09-2015 14:24

Heeft u al eens de brandtest uitgevoerd? Loop dan eens de checklist na en kijk of u alles heeft gedaan! Heeft u een aantal keer "nee"? Doe dit dan zo spoedig mogelijk. Tevens komt dit in 1 van onze afleveringen ter sprake. 

Lees meer

Na een klein optreden gehad te hebben in het programma 'Madri Rond De Wereld' (Zie meer info hier!) pakken we het groots aan met Brandblusser XL. Benieuwd naar wat we gaan doen? 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Brand in apparatuur

08-07-2015 10:06

Allerlei apparaten maken ons leven een stuk gemakkelijker. Het gebruik ervan neemt daarom nog steeds toe. En dus ook het risico dat er iets fout mee kan gaan. In dat geval is brand misschien wel het ergste wat u kan overkomen. ‘Kleine oorzaken’ leiden soms tot veel menselijk leed en grote schade. Aan de hand van de volgende tien ‘Gouden tips’ voor het gebruik en onderhoud van apparatuur in uw woning kunt u zelf veel doen om brand in apparatuur te voorkomen

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Pim

Er is maar weinig voor nodig om brand te laten ontstaan, ongeluk zit immers in een klein hoekje. Die kaars die net te dicht bij het gordijn staan, de kabelhaspel die niet volledig uitgerold is en daardoor oververhit raakt en daardoor brand laat ontstaan of gewoon kortsluiting. Zoals al gezegd ongeluk zit in een klein hoekje en voorkomen is in deze beter dan genezen. 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 78

Stel een Oplopende Directie in
per pagina