Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 75

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Verantwoordelijkheid? Hoe zit dat dan?

20 oktober 2015 16:23:02 CEST

Zowel bij een bedrijf als bij een particulier liggen een hoop verantwoordelijkheden. Een bedrijfseigenaar/directeur is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor zijn personeel terwijl een particulier juist de verantwoordelijkheid moet nemen over zijn/haar huis en/of eventuele kinderen/huisdieren. Brandblusser XL gaat hier verder op in.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Een schrikbarende ontdekking gedaan door het bedrijf Nest. Nest ontwikkeld rookmelders die bedient kunnen worden met een smartphone. Benieuwd naar de uitkomst?

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Veiligheid door Kevin

Design blussers zijn populair!

17 september 2015 16:54:26 CEST

Design blussers zijn razend populair! Maar wat is en zijn design blussers nu precies?

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Pim

Doe de brandtest!

17 september 2015 14:24:14 CEST

Heeft u al eens de brandtest uitgevoerd? Loop dan eens de checklist na en kijk of u alles heeft gedaan! Heeft u een aantal keer "nee"? Doe dit dan zo spoedig mogelijk. Tevens komt dit in 1 van onze afleveringen ter sprake. 

Lees meer

Na een klein optreden gehad te hebben in het programma 'Madri Rond De Wereld' (Zie meer info hier!) pakken we het groots aan met Brandblusser XL. Benieuwd naar wat we gaan doen? 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Brand in apparatuur

8 juli 2015 10:06:33 CEST

Allerlei apparaten maken ons leven een stuk gemakkelijker. Het gebruik ervan neemt daarom nog steeds toe. En dus ook het risico dat er iets fout mee kan gaan. In dat geval is brand misschien wel het ergste wat u kan overkomen. ‘Kleine oorzaken’ leiden soms tot veel menselijk leed en grote schade. Aan de hand van de volgende tien ‘Gouden tips’ voor het gebruik en onderhoud van apparatuur in uw woning kunt u zelf veel doen om brand in apparatuur te voorkomen

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Pim

Er is maar weinig voor nodig om brand te laten ontstaan, ongeluk zit immers in een klein hoekje. Die kaars die net te dicht bij het gordijn staan, de kabelhaspel die niet volledig uitgerold is en daardoor oververhit raakt en daardoor brand laat ontstaan of gewoon kortsluiting. Zoals al gezegd ongeluk zit in een klein hoekje en voorkomen is in deze beter dan genezen. 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Koolmonoxidemelders

25 juni 2015 11:37:33 CEST

Zo eens in de zoveel tijd staat er weer een bericht in de krant dat er mensen zijn omgekomen door een koolmonoxide vergiftiging, dit zal vrijwel altijd in de winter gebeuren omdat dan de kachels weer volledig aan staan en vaak hoog. Er is een onvolledige verbranding in het apparaat waardoor het dodelijke gas CO2 ontstaat, doordat je dit gas niet kan ruiken of proeven merk je vrijwel niet dat het gas vrijkomt waardoor deze sluipmoordenaar snel kan toeslaan. Wanneer je wel wakker bent kan je verschijnselen van een griepje ervaren, je hebt een beginnende hoofdpijn bent wat misselijk en bent moe. Later zal je je verward gaan voelen en slaperig. Indien je dit niet doorhebt, is het uiteindelijke gevolg dat je hieraan zult overlijden. 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Pim

Brandpreventie

25 juni 2015 11:34:16 CEST

Preventie is voor iedereen anders, de een vindt het al genoeg om een brandmelder op te hangen waar een ander een heel vluchtplan klaar heeft liggen zodat iedereen gedrild is in hoe ze zo snel mogelijk het pand kunnen verlaten. Maar preventie gaat verder dan een brandmelder ophangen en maar hopen dat er nooit brand uitbreekt.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Type Brandblussers

15 juni 2015 08:27:13 CEST

Jje hebt diverse brandblussers alleen al die geschikt zijn voor bepaalde branden. Maar ook meerdere blussers die geschikt zijn voor meerdere soorten branden. Wij vertellen u graag hoe het zit!

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 75

Stel een Oplopende Directie in
per pagina