Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 49

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Brandwonden

20-08-2015 13:46

Eerst water, de rest komt later: de gulden regel wanneer iemand een brandwond heeft opgelopen. Met name bij kleine kinderen komen brandwonden vaak voor; de meeste ongelukken met vuur of hete vloeistof gebeuren thuis –ook wanneer er een volwassene aanwezig is.

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Pim

Hoezo veiligheid voor de caravan of camper, ik doe er toch geen gekke dingen mee dus dan is hij toch gewoon geheel veilig? Ja in de meeste gevallen wel, indien op de juiste stroom aangesloten en indien er geen rare dingen aan de hand zijn maar in de maatschappij waarin we al televisie kijken op onze mobiele telefoon? Is kamperen niet helemaal meer wat het vroeger was. Het in een tentje bij een kampvuur zitten? Is in veel gevallen voor een televisie zitten op de bank – in de caravan. 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Auto brandblussers

24-07-2015 11:33

Bij een auto denk je niet meteen aan een brandblusser maar toch is het verstandig om hier eens over na te gaan denken. Als je ziet hoe brandbaar auto’s zijn en hoe gemakkelijk een auto vlam kan vatten, is het een zeer goede zaak wanneer je zelf hier wat aan kan doen zolang er nog wat aan te doen is. Een auto heeft kans om vlam te vatten na een ongeval, door een defect in bijvoorbeeld de bekabeling welke niet opgemerkt is of door slecht onderhoud. En als je even in je eigen auto gaat kijken, zie je al vrij snel dat een auto boordevol materialen zit die ik wanneer ik een vlam was ook heel graag weg wou branden. Denk hierbij aan bekabeling, bekleding, de banden en uiteraard de brandstof. Wanneer je ergens in de auto iets ziet smeulen is het tijd om per direct in actie te komen.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

In het kookprogramma Madri Rond De Wereld zijn de sproeischuimblusser 2 liter en de blusdeken van Brandblusser XL te zien. Madri Rond De Wereld is een programma op Net 5. Benieuwd? Lees dan meer

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin Molenaar

We kennen het allemaal wel, de auto die tot aan het dak toe volgepakt is met spullen, en daarna de uren durende rit naar een vakantie bestemming. Wanneer je kinderen hebt, moeten die ook vermaakt worden achterin de auto, omdat ze anders elkaar de kop in gaan slaan. Wanneer je met de motor gaat, heb je dit probleem niet maar zijn er nog wel andere dingen die je mee moet nemen. In de caravan zullen tijdens het rijden ook geen mensen zitten, maar dan zitten ze weer in de auto waarmee je alsnog weer met het probleem zit van de kinderen. Dus zorg voor voldoende afleiding en spelletjes zodat zij niet voor afleiding gaan zorgen waardoor je je concentratie kwijt kunt raken en dus extra snel een foutje kunt maken waardoor je mogelijkerwijs een ongeval kunt veroorzaken. 

 

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Pim

Een brand kan zich razendsnel verspreiden! Soms zal u nog versteld staan hoe snel dit gaat. Om u een korte uitleg te geven hebben wij hier een bericht over geplaatst. Benieuwd?Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

EHBO & BHV producten zijn niet goedkoop. Zeker als er een hele verbandkoffer bij komt kijken. Speciaal daarom heeft Brandblusser XL de (R)Evolution BHV lijn. Lees meer om te weten te komen over deze goedkope BHV oplossing!

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Polmai Brandbeveiliging

Impregneren is in sommige gevallen belangrijk en verplicht! Lees hier meer over deze veilige vorm van brandveiligheid.

 

Impregneren

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Koolmonoxide komt steeds vaker in het nieuws.. En dat is niet positief! Brandblusser XL betreurt het en vindt dat het juist minder in het nieuws moet komen. Maar waarom? Koolmonoxide is levensgevaarlijk en kan lijden tot de dood. Wat is dat koolmonoxide nu precies?

 

Koolmonoxide

 

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders Veiligheid door Kevin

Carnaval is altijd feest. Mensen in mooie en uitgebreide kostuums die vrolijk zijn! Maar bent u bewust van de brandveiligheid. Wij geven u tips!

 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Onderdelen 31 tot 40 van totaal 49

Stel een Oplopende Directie in
per pagina