010 292 7384

Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 125

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Bluswagens informatie | Bluswagen kopen?

30 mei 2017 13:38:44 CEST

In situaties waar de brandveiligheid in grote getalen aanwezig moet zijn, zoals industrieterreinen of fabriekshallen, is een kleine handzame brandblusser veelste weinig. Meer informatie weten? Lees snel meer.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Bewoners van een appartementencomplex hebben vaak het idee dat hun brandveiligheid ondermaats is. Wat kan hier aan gedaan worden en wat zijn eventuele tips die ze zelf kunnen ondernemen. Ook voor de Verening van Eigenaar is het van belang dat dit een belangrijk agenda punt wordt.

Lees meer

Ben jij de koning in brandveiligheid?

25 april 2017 09:01:00 CEST

Over 2 dagen is koningsdag! Bent u al helemaal klaar? Laat uw bestelling nog bezorgen voor Koningsdag. Op Koningsdag zelf ( 27 April) zijn wij gesloten. De dag daarna zijn wij weer aanwezig!Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

De sprayschuimblusser is een aerosol blusser op basis van kalium, deze vorm van brandbestrijding werkt met droge aerosol. Aerosol gaat een fysische en chemische reactie aan met de brand waardoor kaliumhydroxide ontstaat; dit is een stabiele stof die geheel ongevaarlijk is voor het milieu en voor de mens. Door het blussen met een aerosol blusser kan je een beginnende brand binnen enkele seconden doven, waardoor ernstigere schade voorkomen kan worden.

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Het onderhoud van brandblusmaterialen en veiligheidsmiddelen wordt omschreven in NEN-normen, hieronder een duidelijk en volledig overzicht van de NEN-normen.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips door Kevin

De bloemetjes gaan weer bloeien, héééél voorzichtig komen de eerste zonnestralen binnen en de warme wintermutsen worden weer voorzichtig in de kast gelegd: De lente begint! 5 tips om uw lente schoonmaak nog beter te laten verlopen qua brandveiligheid!

 

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

Bij de klantenservice van Brandblusser XL krijgen wij veelal de vraag hoeveel het hervullen van een brandblusser kost. Maar is hervullen nu wel echt de goedkoopste oplossing? En wat zijn de voor en nadelen van het hervullen? Is misschien een nieuwe brandblusser kopen voordeliger? 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

BENOR brandblussers | Wat moet ik weten?

26 januari 2017 15:55:46 CET

Bedrijven welke gevestigd zijn in België mogen uitsluitend brandblussers hebben die zijn voorzien van een BENOR keurmerk. Maar hoe weet u nu dat deze brandblussers BENOR gekeurd zijn? En wat moet ik doen om deze brandblussers aan te schaffen? Kom meer te weten in ons artikel speciaal gewijd aan het BENOR keurmerk op brandblussers.

 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Brandpreventie anno 2017

3 januari 2017 11:33:41 CET

Als er iets van levensbelang kan zijn, is het brandpreventie wel, of dat nu een juist aantal mensen is wat rondloopt op de vloer met een BHV diploma, een goede vluchtroute of voldoende blusmiddelen en brand- en of rookmelders. Alles wat je kan voorkomen is meegenomen.

 

Lees meer

Wanneer je een kerstboom in je huis plaatst, ben je vaak al een tijdje aan het kijken waar die dan het beste kan staan. Daar kan je peuter erbij als ik hem op die tafel zet kwispelt de hond hem eraf en wanneer ik hem daar neer zet kan niemand meer door de deur heen. Het is vaak even zoeken en een kwestie van goed weten hoe groot je huis is om te weten hoe groot de boom is die je in de kamer neer zet. Al met al is het in publieke ruimtes nog een groter dilemma want niet alleen waar zet je de boom neer, hoe versier je de boom veilig en hoe zorg je ervoor dat hij op geen enkele manier in de weg staat. 

 

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Onderdelen 41 tot 50 van totaal 125

Stel een Oplopende Directie in
per pagina