Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Blusgasinstallatie keuren

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • CO2 blusgasinstallatie

  CO2 blusgasinstallatie kopen? Brandblusser XL is een officiëel, erkend en gecertifceerd bedrijf voor CO2 blusgasinstallaties. Onze monteurs hebben alle technische kennis en vaardigheden voor een CO2 blusgasinstallatie. De CO2 blusgasinstallaties van Brandblusser XL worden speciaal ontworpen voor de veiligheid van onbemande ruimten en apparatuur. CO2 blusgasinstallaties verstikken de brandhaard en zijn daarom uitstekend geschikt voor het blussen van brandbare vloeistoffen en vetten door het zeer groot koelend vermogen.

  LET OP! Bent u geïnteresseerd in een CO2 blusgasinstallatie? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan u graag te woord over een eventuele afspraak en/of meer informatie. U kunt ons bereiken op 085-2738003

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

 • FM200 blusgasinstallatie

  FM200 blusgasinstallatie kopen? Brandblusser XL is een officiëel, erkend en gecertifceerd bedrijf voor FM200 blusgasinstallaties. Onze monteurs hebben alle technische kennis en vaardigheden voor een FM200 blusgasinstallatie. De FM200 blusgasinstallaties van Brandblusser XL worden speciaal ontworpen voor de veiligheid van onbemande ruimten en apparatuur. 

  LET OP! Wanneer u geïnteresseerd bent in een afspraak of meer informatie over een FM200 blusgasinstallatie wilt, kunt u ons gerust bellen of mailen. 

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

 • NOVEC blusgasinstallatie

  NOVEC blusgasinstallatie kopen? Brandblusser XL is een officiëel, erkend en gecertifceerd bedrijf voor NOVEC blusgasinstallaties. Onze monteurs hebben alle technische kennis en vaardigheden voor een NOVEC blusgasinstallatie. De NOVEC blusgasinstallaties van Brandblusser XL worden speciaal ontworpen voor de veiligheid van onbemande ruimten en apparatuur. 

  LET OP! Wanneer u geïnteresseerd bent in een afspraak of meer informatie over een NOVEC blusgasinstallatie wilt, kunt u ons gerust bellen of mailen. 

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst