Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

ECO/BIO Schuim Brandblussers

ECO/BIO Schuim Brandblussers 

Wanneer u waarde hecht aan milieuvriendelijke brandblussers dan moet u kiezen voor de ECO/BIO Schuim brandblussers, deze schuimblussers zijn afgevuld met schuim dat afbreekbaar is in het milieu. Dit wil zeggen dat het schuim de olie en brandstoffen in kapselt en gelijk daarna afbreekt. Doormiddel van dit proces worden brand- en explosiegevaar vermindert en daardoor ook de bijbehorende milieuschade beperkt! De ECO/BIO schuimbrandblussers zijn leverbaar in 6 liter en 9 liter. De afsluiters zijn van messing componenten gemaakt en voorzien van een drukventiel. De garantie op deze schuimblussers is 10 jaar, zie onze voorwaarden. ECO/BIO schuim brandblussers voor een verantwoorde keuze op lange termijn!

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • Schuimblusser - 6 Liter ECO

  3 Beoordeling(en)

  Schuimblusser 6 liter bestellen? De schuimblusser 6 liter van Brandblusser XL is inzetbaar voor het type A en B branden. Schuimblussers staan er om bekend dat ze weinig tot geen nevenschade aanrichten bij het blussen van een brand. De 6 liter schuimblusser is de meest verkochte brandblusser bij Brandblusser XL! De 6 liter schuimblusser van Brandblusser XL is geschikt voor de brandklasse: AB.

  • Inclusief jaarlijkse keuringssticker.
  • Voorzien van ECO / BIO schuim.

  • RVS Ophangbeugel.
  • 5 jaar garantie.
  • Gratis verzonden bij minimale besteding van €50,-­

  Meer Informatie

  Normale prijs: € 83,49

  Special Price Excl. BTW: € 51,23 Incl. BTW: € 61,99

 • Gloria Schuimblusser ECO - 6 Liter

  U bent opzoek naar een Gloria schuimblusser  - 6 liter?

  De schuimblussers van Gloria veroorzaken weinig nevenschade bij gebruik.  De Gloria schuimblusser - 6 liter kan zonder gevaar gebruikt worden op electrische apparatuur.

  Door de speciale sproeinozzle is de blusstraal niet electrisch geleidend. Het schuim van de schuimblusser 6 liter dringt diep door in vaste stoffen als papier en hout en is eveneens zeer effectief op vloeistoffen.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 72,00 Incl. BTW: € 87,12

 • Gloria Schuimblusser - 9 Liter ECO

  U bent opzoek naar een Gloria schuimblusser  - 9 liter?

  De schuimblussers van Gloria veroorzaken weinig nevenschade bij gebruik.  De Gloria schuimblusser - 9 liter kan zonder gevaar gebruikt worden op electrische apparatuur.

  Door de speciale sproeinozzle is de blusstraal niet electrisch geleidend. Het schuim van de schuimblusser 9 liter dringt diep door in vaste stoffen als papier en hout en is eveneens zeer effectief op vloeistoffen.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 91,00 Incl. BTW: € 110,11

 • Schuimblusser Polmai - 6 Liter

  Made in Germany - Geproduceerd in Duitsland- Milieuvriendelijk -
  Schuimblusser met Milieukeur.

  Inhoud 6 liter. Premix bestaande uit water en schuimvormend middel. Dit blusschuim met uitstekende bluscapaciteit is in tegenstelling tot andere blusschuimen biologisch afbreekbaar.

  Geschikt voor branden in de brandklassen A en B. Elektrisch veilig en weinig nevenschade bij gebruik. Permanent onder druk en voorzien van drukindicator. Inclusief ophangbeugel!

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09

 • Schuimblusser Polmai S9LJM BIO 9 liter

  Made in Germany - Geproduceerd in DuitslandSchuimblusser met alle goedkeuringen. Inhoud 9 liter. Premix bestaande uit water en schuimvormend middel AFFF.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 147,00 Incl. BTW: € 177,87

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst