Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

F-500 Brandblussers

Het is geen verrassing dat het aantal elektrische auto's en e-bikes fors groeien. Met de huidge klimaatregelingen en subsidies is elektrisch rijden beter voor het milieu en uw portomonnee. Echter is er met de enorme stijging van deze voertuigen een nieuwe vraag ontstaan: Hoe blus ik een accu van een elektrische wagen/fiets? De accu packs van elektrische voertuigen bestaan uit Lithium-Ion wat vrij nieuw is in de brandbluswereld. Bij een ongeluk op de weg met een elektrisch voertuig hoort men te weten hoe en met wat er geblust kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een crash, kortsluiting, of foutieve accu's waardoor de kans op een brand flink toeneemt. Na een hoop jaren/maanden aan research is er sinds kort een nieuw blusmiddel op de markt gebracht: F-500 / F500. 

F-500 is een blusmiddel dat voorzien is van bestandsdelen die het mogelijk maken branden te blussen van elektrische auto's/fietsen en overige vervoersmiddelen. Het nog vrij onbekende F-500 blusmiddel is voor veel mensen nog vrij nieuw. Normaliter kennen wij alleen de blusmiddelen: Schuim, Poeder en CO2.
Internationale, nationale en de regionale brandweer houdt dit blusmiddel nauwlettend in de gaten! Brandblusser XL werkt graag mee aan de toekomst en gaat deze brandblussers ook op korte termijn verkopen. Meer weten? Neem contact op met ons:

✔️ Geschikt voor elektrische auto's.
✔️ Geschikt voor elektrische fietsen.
✔️ Nieuw blusmiddel anno 2019.
✔️ Geschikt voor de brandklasse A-B-D
✔️ Heeft een koelend effect, dringt diep door in de brandende stof, waardoor de brand vroegtijdig wordt ingekapseld.

We hebben helaas hier geen producten.