Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Fire Knock Out 5.6

Wees de eerste om dit product te waarderen

De FKO Fire Knock Out is een nieuw en revolutionair middel om effectief branden mee te bestrijden. Het is eenvoudig in gebruik, licht in gewicht en heeft een geringe afmeting. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. FKO is verkrijgbaar in 1,6 kg, 5,6 kg. De ontstane brand kan direct bij de start worden bestreden, waardoor vervolgschade beperkt blijft. 


• De FKO Fire Knock Out 5.6 is geschikt voor een ruimte van 4,5m. (Doorsnede 20-24 m3)
• Zeer eenvoudig in gebruik. 
• Geschikt voor binnen en buiten brandjes.
• Vervolgschade is nihil vanwege het blusschuim.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €50,-­

Artikelnummer: fko-56

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 164,46 Incl. BTW: € 199,00

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

Hoe werkt de FKO?

De FKO Fire Knock Out heeft als bijzondere eigenschap dat het automatisch in werking treedt na aanraking met open vuur en de vuurhaard binnen enkele seconden bestrijdt. De kunststof container is gevuld met een onschadelijk blusvloeistof en activering-(kruit)stof, waaraan een snellont is bevestigd. Zodra de lont in aanraking komt met open vuur, splijt de container open.

Hierbij wordt gedurende een kort moment alle zuurstof in en om de vuurhaard weggenomen, waardoor het vuur onmiddellijk wordt bestreden. De tot waterdauw vernevelde blusvloeistof koelt de hittebron af, terwijl de toegevoegde vertragingsstoffen de kans tot het opnieuw ontsteken van de brandhaard tot het minimum terugbrengt.

Dit alles duurt slechts enkele seconden! De kunststofresten die na gebruik overblijven zijn gemakkelijk te verzamelen en volledig recyclebaar.

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Fire Knock Out 5.6

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Fire Knock Out 5.6

Fire Knock Out 5.6. Hoe werkt de FKO? De FKO Fire Knock Out heeft als bijzondere eigenschap dat het automatisch in werking treedt na aanraking met open vuur en de vuurhaard binnen enkele seconden bestrijdt. De kunststof container is gevuld met een onschadelijk blusvloeistof en activering-(kruit)stof, waaraan een snellont is bevestigd. Zodra de lont in aanraking komt met open vuur, splijt de container open. Hierbij wordt gedurende een kort moment alle zuurstof in en om de vuurhaard weggenomen, waardoor het vuur onmiddellijk wordt bestreden. De tot waterdauw vernevelde blusvloeistof koelt de hittebron af, terwijl de toegevoegde vertragingsstoffen de kans tot het opnieuw ontsteken van de brandhaard tot het minimum terugbrengt. Dit alles duurt slechts enkele seconden! De kunststofresten die na gebruik overblijven zijn gemakkelijk te verzamelen en volledig recyclebaar.

  • Prijs: 199.00 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.