Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Gloria Schuimblusser ECO - 6 Liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

U bent opzoek naar een Gloria schuimblusser  - 6 liter?


De schuimblussers van Gloria veroorzaken weinig nevenschade bij gebruik.  De Gloria schuimblusser - 6 liter kan zonder gevaar gebruikt worden op electrische apparatuur.


Door de speciale sproeinozzle is de blusstraal niet electrisch geleidend. Het schuim van de schuimblusser 6 liter dringt diep door in vaste stoffen als papier en hout en is eveneens zeer effectief op vloeistoffen.

Artikelnummer: gloria-eco-6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 72,00 Incl. BTW: € 87,12
Gloria

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

De bluseigenschappen van deze Gloria schuimblussers ECO 6 liter zijn meer dan uitstekend.

De Gloria schuimblusser is zeer geschikt voor gebruik in kantoren, werkplaatsen, showrooms, scholen, ziekenhuizen, kantoor en vooral voor thuis. Een Gloria schuimblusser 6 liter is geschikt brandblusser voor brandklasse A en B.

Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon.

Het schuim van de schuimblusser is biologisch afbreekbaar en de nevenschade is beperkt.

Door speciaal draaiende koppen wordt een grote worplengte bereikt van +/- 5 meter. De blusstraal is een z.g. sproeistraal, welke onderbreekbaar is.

Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon.

Het schuim van de Gloria schuimblusser is biologisch afbreekbaar en de nevenschade is beperkt.

Met het blusmiddel Extra-eco voldoet deze blussers aan de steeds strenger wordende milieuwetgeving. De blussers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en inwendig gecoat met patentcoating van GLORIA®.

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Gloria Schuimblusser ECO - 6 Liter

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Gloria Schuimblusser ECO - 6 Liter

Gloria Schuimblusser ECO - 6 Liter. De bluseigenschappen van deze Gloria schuimblussers ECO 6 liter zijn meer dan uitstekend. De Gloria schuimblusser is zeer geschikt voor gebruik in kantoren, werkplaatsen, showrooms, scholen, ziekenhuizen, kantoor en vooral voor thuis. Een Gloria schuimblusser 6 liter is geschikt brandblusser voor brandklasse A en B. Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon. Het schuim van de schuimblusser is biologisch afbreekbaar en de nevenschade is beperkt. Door speciaal draaiende koppen wordt een grote worplengte bereikt van +/- 5 meter. De blusstraal is een z.g. sproeistraal, welke onderbreekbaar is. Dankzij de hoge rating, lange spuitduur en de grote worplengte is het een zeer geschikt blusmiddel voor een onervaren persoon. Het schuim van de Gloria schuimblusser is biologisch afbreekbaar en de nevenschade is beperkt. Met het blusmiddel Extra-eco voldoet deze blussers aan de steeds strenger wordende milieuwetgeving. De blussers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en inwendig gecoat met patentcoating van GLORIA®.

  • Prijs: 87.12 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.