Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Impregneren van kerstbomen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Kerstbomen impregneren? Welkom!  • Op uw locatie!

  • Scherp geprijsd!

  • Inclusief Certificaat!

  • 67 jaar ervaring!


 

Artikelnummer: kerstboom-impregneren

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

Kerstboom impregneren verplicht? De feestmaanden komen er weer met een razend snel tempo aan. De kans is zeer groot dat veel ondernemers gebruik maken van kerstbomen en extra decoratiematerialen welke in kerstsferen te verkrijgen zijn. Deze decoraties verhogen echter niet alleen de sfeer, maar ook het brandgevaar. De gevolgen van brand dat zeer snel om zich heen grijpt altijd dramatisch. Daarom moeten kerstbomen, kerstversieringen en stoffering brandvertragend zijn of brandvertragend worden gemaakt door brandvertragend te impregneren. Dit kunt u laten doen door Brandblusser XL in samenwerking met Polmai Brandbeveiliging. Als u geen certificaat nodig heeft (bijvoorbeeld thuis) dan kunt u het ook zelf doen. Gebruik hiervoor een drukspuit.

Wanneer u uw kerstbomen, kerstversieringen en kerstdecoratie laat impregneren door ons, krijgt u na iedere behandeling een certificaat van behandeling. Toegewezen. Polmai Brandbeveiliging & Brandblusser XL garanderen dat de kwaliteit en effectiviteit van het geleverde product beschermd worden met het beste impregneermiddel. Indien u de kerstbomen thuis impregneert, bent u echter zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. Wanneer u besluit om uw kerstbomen zelf te impregneren verlaagt u hiermee direct het risico dat deze kerstboom een voedingsbron voor de brand is. Kerstbomen die zijn geimpregneerd vatten veel minder snel brand en zorgen ervoor dat er extra tijd is om tijdig de locatie te ontruimen. Zo kan een kerstdag niet uitlopen in een groot drama. Ook al is de kerstboom geïmpregneerd, hou er rekening mee dat uw ook voldoende brandpreventie thuis heeft. Rookmelders, brandblussers en blusdekens zijn van belang!

Een groot voordeel is dat door de isolerende werking van de impregneer coating de kerstboom zijn vocht langer vast zal houden, wat betekent dat de boom minder snel uitdroogt dus langer groen blijft en de naalden minder snel zullen uitvallen.

Polmai Brandbeveiliging & Brandblusser XL impregneren alle soorten kerstbomen & kunstkerstbomen:

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Impregneren van kerstbomen

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Impregneren van kerstbomen

Impregneren van kerstbomen. Kerstboom impregneren verplicht? De feestmaanden komen er weer met een razend snel tempo aan. De kans is zeer groot dat veel ondernemers gebruik maken van kerstbomen en extra decoratiematerialen welke in kerstsferen te verkrijgen zijn. Deze decoraties verhogen echter niet alleen de sfeer, maar ook het brandgevaar. De gevolgen van brand dat zeer snel om zich heen grijpt altijd dramatisch. Daarom moeten kerstbomen, kerstversieringen en stoffering brandvertragend zijn of brandvertragend worden gemaakt door brandvertragend te impregneren. Dit kunt u laten doen door Brandblusser XL in samenwerking met Polmai Brandbeveiliging. Als u geen certificaat nodig heeft (bijvoorbeeld thuis) dan kunt u het ook zelf doen. Gebruik hiervoor een drukspuit. Wanneer u uw kerstbomen, kerstversieringen en kerstdecoratie laat impregneren door ons, krijgt u na iedere behandeling een certificaat van behandeling. Toegewezen. Polmai Brandbeveiliging & Brandblusser XL garanderen dat de kwaliteit en effectiviteit van het geleverde product beschermd worden met het beste impregneermiddel. Indien u de kerstbomen thuis impregneert, bent u echter zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering. Wanneer u besluit om uw kerstbomen zelf te impregneren verlaagt u hiermee direct het risico dat deze kerstboom een voedingsbron voor de brand is. Kerstbomen die zijn geimpregneerd vatten veel minder snel brand en zorgen ervoor dat er extra tijd is om tijdig de locatie te ontruimen. Zo kan een kerstdag niet uitlopen in een groot drama. Ook al is de kerstboom geïmpregneerd, hou er rekening mee dat uw ook voldoende brandpreventie thuis heeft. Rookmelders, brandblussers en blusdekens zijn van belang! Een groot voordeel is dat door de isolerende werking van de impregneer coating de kerstboom zijn vocht langer vast zal houden, wat betekent dat de boom minder snel uitdroogt dus langer groen blijft en de naalden minder snel zullen uitvallen. Polmai Brandbeveiliging & Brandblusser XL impregneren alle soorten kerstbomen & kunstkerstbomen:

  • Prijs: 0.00 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.