Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 153

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Brandblussers zijn er in verschillende soorten en maten. Welke soort brandblusser kunt u het beste kiezen?

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin
We hopen dat u het nooit hoeft mee te maken dat u brand in eigen huis hebt, maar het is toch goed om het een en ander te weten van het blussen van een brand. U kunt immers maar beter goed voorgelicht zijn. Daarom leggen we deze keer uit waarom een verdeelstuk belangrijk en zelfs onmisbaar is bij het blussen van een brand.Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

Een stijgende lijn aan accu branden, fors meer elektrische auto's en het geheimzinnige middel dat moeilijk te blussen is: Lithium accu's. Brandblusser XL vertelt u er meer over!

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Hoe werkt een rookmelder nou precies? En wat zijn de best verkochte rookmelders in 2019 geweest? Wij hebben alles voor u opgeschreven!

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders door Kevin

Een blusdeken is een enorm goed hulpmiddel voor in de keuken! Brandblusser XL helpt u graag met tips over de aanschaf van blusdekens. Ook geven we tips die u kunt gebruiken voor in huis.

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips door Kevin

Brandblussers zijn er in vele soorten en maten. Om u een overzicht te geven over de verschillende types brandblussers en welkeu daarbij nodig heeft, hebben wij alles voor u opgesomt. Mocht u na het zien van het bericht nog vragen hebben, dan hoor ik u meer dan graag.

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

De kans op brand in huis is veelal aanwezig en een ongelukje zit daarbij altijd verstopt in een klein hoekje. Een slecht uitgemaakte sigaret, een brandbaar attribuut in de buurt van een kaars of een vergeten pan op het fornuis, het kan allemaal zorgen voor een brand die snel op zich heen zal slaan. Hoe kun je het ontstaan van een brand in huis het best voorkomen en hoe kun je nou het best zorgen dat je kunt ontsnappen aan brand wanneer het te laat is om te doven?

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers door Kevin

Brandbeveiliging op kantoor is 1 van de meest belangrijke zaken in een bedrijf. Hoe staat het bijvoorbeeld gesteld met uw controles? Hoeveel brandblussers heeft u hangen en moeten hier meer bij? Wat zijn mijn verplichtingen en wat zijn dingen waar ik op moet letten? Brandblusser XL helpt u graag met de zoektocht naar goede brandpreventie. Lees snel ons artikel om meer te weten hoe u zich het best kunt beveiligen tegen brand!

 

Lees meer

Als particulier bent u compleet het tegenovergestelde van een bedrijf. Zo ook in de brandpreventie. Waar bij bedrijven sommige dingen verplicht zijn, kan het bij een particulier een stuk anders zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u niet verplicht bent te keuren? Mits uw verzekeraar dit eist! Brandblusser XL helpt u bij het uitzoeken wat de verschillen zijn en wat u hiermee in de toekomst mee kunt. Heeft u vragen na de tips? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Brandpreventie Tips door Kevin

Na een (fikse) brand ontstaan er een hoop vragen. Hoe moet ik de schade afhandelen? Wat kan ik het beste doen? Bij wie moet ik hulp zoeken wanneer ik dit nodig heb? En wat kan de verzekeraar voor mij betekenen? Brandblusser XL geeft u met een aantal tips een gerust gevoel. Wij helpen u om de schade zo goed mogelijk af te handelen. Ook kunnen wij u adviseren voor toekomstige brandpreventie. Lees snel meer over onze tips!

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips door Kevin

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 153

Stel een Oplopende Directie in
per pagina