Ons assortiment BW Honeywell gasdetectiemeters

Brandblusser XL zit gevestigd in Polmai Brandblusmaterialen. Polmai is ruim 15 jaar erkend gasdetectiespecialist. Met een ruim assortiment gasdetectiemeters, is Polmai erkend gecertificeerd. Naast nieuw leveren hebben wij ook een erkend keuringsstation.Zo mogen wij meters kalibreren, onderdelen verkopen en de meters keuren. Alle meters zijn beschikbaar voor zowel de scheepvaart als petrochemische industrie. Bekijk snel ons assortiment:

 

BW Clip - Enkelgasdetector 

 

De BW Clip is een zeer degelijke enkelgasdetector die bekend staat om zijn grote betrouwbaarheid en geen uitvaltijd. De BW Clip is tot 3 jaar onderhoudsvrij. Het gebruik is ongelofelijk simpel: Zet hem aan en hij doet voordurend zijn werk. Sensors vervangen is uit den boze alsmede de batterij. De BW Clip is beschikbaar in versies met een 2 jarige levensduur voor O2 of SO2. Mocht u liever voor 3 jaar gaan, kies dan voor de H2S en CO variant.
Middels een apart bestelbare slaapstandhoes verlengt u de gebruiksduur van de BW clip met een levensduur van 2 jaar voor H2S of CO. De automatische interne test geeft meer u meer veiligheid en vertrouwen. 
De laatste 35 meest recente gasproblemen worden automatisch voor u gelogt. Zo is de adminisratie bijhouden kinderspel. Laat de BW Clip uitlezen door ons! Wij hebben alle benodigde apparatuur om u een zo nauwkeuring mogelijke uitslag te geven.

 

Meer info weten? Bel ons op 010-292 73 84 en vraag naar onze collega Rogier.
BW Clip enkelgas (2 jaar) - https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/bw-clip-gasdetectiemeter-2-jaarlijks
BW Clip enkelgas (3 jaar) - https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/bw-clip-gasdetectiemeter-3-jaarlijks

 

BW GasAlert MicroClip XL - Multigasdetector

De BW GasAlert MicroClip XL multigasdetector is een nieuwe en vrij dunne multigas detector. GasAlertMicroClip XL biedt betaalbare bescherming aan tegen atmosferische gevaren. Veiligheid zal ten alle tijden op nummer 1 staan. Met de handige toevoeging van de IntelliFlash® geeft de MicroClip XL een visuele bevestiging van de werking. Net als de BW Clip, is de toevoeging van een (eenvoudige) eenknopsbediening ontzettend handig! Ook is de MicroClip XL volledig bruikbaar met het Microdock systeem dat wij op onze locatie hebben. De MicroClip XL kan verkocht worden inclusief de volgende sensors: H2S, CO, O2 en LEL. Vraag aan onze specialisten wat u nodig heeft.

 

Meer info weten? Bel ons op 010-292 73 84 en vraag naar onze collega Rogier.

BW MicroClip XL -  Enkelgas:   https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/gasalertmicroclip-xl-1-gas-detector
BW MicroClip XL -  Multigas 2: https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/gasalertmicroclip-xl-2-gas-detector
BW MicroClip XL -  Multigas 3: https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/gasalertmicroclip-xl-3-gas-detector
BW MicroClip XL -  Multigas 4: https://www.brandblusserxl.nl/gasdetectiemeter/gasalertmicroclip-xl-4-gas-detector

Meer weten over ons assortiment? Bekijk snel onze meters: BW/Honeywell Gasdetectiemeter