Bent u van plan om een schuim brandblusser te kopen dan geven we hierbij wat extra brandblusserinfo zodat u wat extra weet over een schuimblusser.

 Een schuimblusser heeft een inwendige coating en is daardoor iets duurder om te produceren dan een poederblusser. De schuimblusser is geschikt voor branden in de categorie A en B. Tegenwoordig zijn er ook schuimblussers die de categorie F aan kunnen, deze is speciaal voor vetbranden. Een sproeischuimblusser is zeer makkelijk in het gebruik iedereen moet met een schuimblusser overweg kunnen! Wettelijk gezien is de minimale inhoud van een schuimblusser 6 liter voor plaatsing in een kantoor of bedrijfspand. Met een 6 liter schuimblusser heb je een grote bluskracht waardoor ook onervaren personen met een schuimblusser overweg kunnen. Als u een schuimblusser wilt kopen is het verstandig om eerst even uit te zoeken of de schuimblusser wel een messing afsluiter heeft. Er zijn schuimblussers in omloop waarvan de kop niet van messing is deze schuimblussers zijn veel minder duurzaam. De werking van een schuimblusser geschiedt door afdekking van de brandhaard waardoor het vuur zal doven. Een groot voordeel van een schuimblusser is dat de nevenschade nihil is. Alle schuimblussers die u bij brandblusserxl zult kopen zijn voorzien van een ophangbeugel.

We hebben een groot assortiment met schuimblussers tegen lage prijzen, zeker als je dit vergelijkt met de kwaliteit die u ervoor terug krijgt. Brandblusserxl streeft naar tevreden klanten u moet tenslotte ons uithangbord zijn.

Wilt u nog meer informatie over een schuimblusser dan kunt u ons ook altijd om raad vragen.

We hopen dat deze brandblusserinfo u verder heeft geholpen voordat u een schuimblusser gaat kopen.