Feyenoord brandblussers.

Begin vorig jaar kwam onze nieuwste aanbod in het nieuws: De Feyenoord brandblusser! Binnen no time stond ons artikel op alle grote nieuwszenders zoals het Algemeen Dagblad (AD), Trouw, het Parool en metro. Buiten de landelijke nieuwszenders, hebben wij ook volop aandacht gekregen van radiozenders als Radio 538, Radio Veronica, NPO 1 & 3, Q Music en nog een paar! De reacties waren fantastisch. Uiteraard hebben wij deze brandblusser verzonnen met een grote knipoog.

Meer weten? Bekijk ons aanbod Feyenoord Brandblussers

 

Aanpassingen op Brandblusser XL.

 

Elk jaar blijft Brandblusser XL gelukkig groeien. Om alles zo goed en makkelijk mogelijk te laten verlopen, hebben wij gekozen om de onze XL webshop te vernieuwen met o.a. flinke snelheidsoptimalisaties, duidelijkere checkout en meer duidelijke info bij de brandpreventie producten gezet. We hopen dat dit u ten goede komt in uw zoektocht naar brandveiligheidsproducten.

 

WhatsApp ons! Onze nieuwe WhatsApp lijn.

 

Weten welke brandblussers u nodig heeft? Of kiest u voor een andere aanpak? Snel onderweg of gewoon een klein vraagje over de administratie? Het kan allemaal geregeld worden. Kies voor onze snelle WhatsApp service en vraag ons raak. Wij zijn bereikbaar van 08:00 tot 16:30! Ons nummer: 06-13 73 82 94

 

Overgestapt naar een nieuwe koerier!

Met de aanhoudende drukte hebben wij gekozen voor een snellere en bekendere naam in Nederland qua pakketverzendingen. Wij proberen dit ook te optimaliseren om uw bestellingen nog sneller bij u binnen te krijgen.

 

Zoals u kunt zien blijven wij bezig om onze website maximaal te verbeteren.Uiteraard houden wij u ten alle tijden op de hoogte.

Wij wensen u alvast een pretting 2019!!

Team Brandblusser XL