Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

6 Artikel(en)

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

Hoe werkt een rookmelder nou precies? En wat zijn de best verkochte rookmelders in 2019 geweest? Wij hebben alles voor u opgeschreven!

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders door Kevin

Afgelopen maandag (4 februari) is de campagne 'Stop CO-Vergiftiging' begonnen. In deze campagne willen wij de consument wijzen op het feit dat koolmonoxide alsnog een erg stijgend en groot probleem is. Het motto van dit jaar: "Plaats een koolmonoxidemelder, alleen die kan je tijdig waarschuwen voor het giftige koolmonoxide!"

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders Brandpreventie Tips door Kevin

Zodra u een inventarisatie gaat maken van brandveiligheids artikelen komt u in het rijtje uit met: Brandblussers, blusdekens en rookmelders. Net als bij brandblussers zijn er een hoop op de markt. Maar welk is nu goed en welke moet u gebruiken voor in huis? En klopt het nou dat rookmelders de term 'Goedkoop = duurkoop' krijgen?

 

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Koolmonoxide is een dodelijk en reukloos gas, een sluipend gevaar in ieder huis. Het ontstaat bij oude, maar ook bij moderne cv-ketels. Het belang van goed werkende CO-melders is al vaker in het nieuws geweest. In 2016 wees een test en onderzoek van de consumentenbond al op het belang van goede melders en bleek dat onze Fire Angel CO melder betrouwbaar is. Dit wordt nu nogmaals bevestigd door de test van de NVWA. 

 

 

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders door Kevin

Het hoge woord is eruit: twee op de drie huizen in Nederland heeft geen of een slecht werkende koolmonoxidemelder thuis hangen. Levensgevaarlijk vinden wij. Koolmonoxide, ook wel de stille moordenaar genoemd, is een verstikkend gas dat bij een niet of slecht functionerende gashaard of ouderwetse keukengeiser vrij komt. Wat kunt u er het beste tegen doen?

 

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Koolmonoxide komt steeds vaker in het nieuws.. En dat is niet positief! Brandblusser XL betreurt het en vindt dat het juist minder in het nieuws moet komen. Maar waarom? Koolmonoxide is levensgevaarlijk en kan lijden tot de dood. Wat is dat koolmonoxide nu precies?

 

Koolmonoxide

 

Lees meer
Geplaatst in Rookmelders Veiligheid door Kevin

6 Artikel(en)

Stel een Oplopende Directie in
per pagina