Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 49

Stel een Oplopende Directie in
per pagina
We hopen dat u het nooit hoeft mee te maken dat u brand in eigen huis hebt, maar het is toch goed om het een en ander te weten van het blussen van een brand. U kunt immers maar beter goed voorgelicht zijn. Daarom leggen we deze keer uit waarom een verdeelstuk belangrijk en zelfs onmisbaar is bij het blussen van een brand.Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

Brandbeveiliging op kantoor is 1 van de meest belangrijke zaken in een bedrijf. Hoe staat het bijvoorbeeld gesteld met uw controles? Hoeveel brandblussers heeft u hangen en moeten hier meer bij? Wat zijn mijn verplichtingen en wat zijn dingen waar ik op moet letten? Brandblusser XL helpt u graag met de zoektocht naar goede brandpreventie. Lees snel ons artikel om meer te weten hoe u zich het best kunt beveiligen tegen brand!

 

Lees meer

Niemand verwacht het en niemand denkt eraan: brand! Voor veel mensen is dit hun grootste nachtmerrie. In Nederland zijn er ongeveer per jaar 103.657 woningbranden. Schrikbarend feit hé? Brandblusser XL geeft u de 3 meest voorkomende woning branden in Nederland. Buiten deze 5 voorkomende woning branden geven wij u tips om de kans op een woningbrand zo klein mogelijk te maken.

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

20+ tips bij brandwonden

10-06-2019 10:17

Eerst water, de rest komt later: de gulden regel wanneer iemand een brandwond heeft opgelopen. Met name bij kleine kinderen komen brandwonden vaak voor; de meeste ongelukken met vuur of hete vloeistof gebeuren thuis –ook wanneer er een volwassene aanwezig is. Wij geven u een aantal tips om brandwonden te voorkomen EN te verhelpen.

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

Het voorjaar is aangebroken! Alhoewel het weer af en toe nog niet echt meezit, pikken we toch al af en toe wat zonnestralen mee. Brandblusser XL helpt u met een aantal belangrijke tips om een brandveilige omgeving te creeëren. Les 1: Zorg voor een veilig kampvuur.

Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

De woningmarkt is op dit moment enorm. Het vraag/aanbod is op dit moment extreem groot. Niet gek dat veel starters op zoek gaan naar een anti kraak woning. Lage maandlasten en toch voor een tijdje een woning. Maar hoe zit het met de brandveiligheid van deze woningen?

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

U bent het vast gewend, ieder jaar worden er een hoop pakketten besteld in de weken rondom de feestdagen. Wat betekend dat u voor uw pakketten?

Lees meer
Geplaatst in Brandblussers Veiligheid door Kevin

Naast een XL assortiment (brand)veiligheidsproducten hebben wij sinds kort ook de gasdetectielijn van BW Honeywell in ons assortiment opgenomen. Door een nauwe samenwerking met Polmai Brandblusmaterialen en Veiligheidsmiddelen, mogen wij gecertificeerde BW/Honeywell gasdetectoren verkopen. Lees snel meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

   Lees meer
Geplaatst in Veiligheid door Kevin

De afgelopen weken is het extreem warm geweest voor Nederlandse begrippen. De komende tijd lijkt het nog steeds erg warm te worden. De warmte neemt naast plezier, ook een hoop negatieve gevolgen mee. Wij leggen uit waarom en geven u tips.

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Kevin

Voor BHV curssusen en trainingsdoeleinden worden veelal oudere brandblussers gebruikt. Niet zo gek ook! BHV brandblussers worden vaak hervuld en gebruikt. Meer weten over trainingsbrandblussers?

Lees meer
Geplaatst in Brandpreventie Tips Veiligheid door Pim

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 49

Stel een Oplopende Directie in
per pagina