Dat Feyenoord leeft in grote delen van Nederland, dat wisten we gelukkig wel! Maar de gekte en hype rond de Feyenoord brandblusser die wij (voorzichtig) op het internet wilden plaatsen, heeft een torenhoge media aandacht gemaakt die wij als Brandblusser XL echt niet hadden verwacht.


Nieuwsbladen & kranten.

Door een kleine tweet van een tevreden klant is diezelfde middag contact opgenomen door het AD met onze klantenservice voor meer informatie. Nadat het AD toestemming heeft gekregen van Feyenoord is het nieuws als een lopend vuurtje gegaan. Verschillende kranten zoals het AD, Het Parool, De Telegraaf, Metro nieuws en AT5 hebben veel over ons geschreven! De bezoekers op onze website vlogen de pan uit waardoor de website af en toe iets trager is geworden. We hadden dit namelijk nooit durven dromen.


Maar ook de radio!

Net nadat we dachten dat de brandblussers alleen de papieren en digitale versies van kranten hebben bereikt, zijn wij dinsdag ochtend ook gebeld door Radio 538 (Edwin Evers), Veronica FM (Giel Beelen) en zenders als Radio 1, 2 & 5, SlamFM, FunX en zijn wij gebeld door Hart van Nederland.U begrijpt dat het door al deze media aandacht een groot gekkenhuis was op onze website. Door de drukte en aandacht waren de brandblussers binnen no-time uitverkocht. Gelukkig hebben we iedereen alsnog blij kunnen maken met de Feyenoord brandblussers en hebben wij deze weer ruim op voorraad. Meer informatie of alsnog een brandblusser kopen? Bekijk snel de directe link: https://www.brandblusserxl.nl/feyenoord-brandblusser