Onduidelijk advies, extreem hoge prijzen en de gevaartes die een brandblusser met zich meebrengt. Allemaal factoren die aankoop van een brandblusser tegenhouden en u daardoor onnodig brandveiligheid verliest. Ook wij zijn ons daar van bewust en zijn daarmee met Brandblusser XL gekomen. Brandblusser XL staat voor goedkope brandblussers, voordelige tarieven qua onderhoud en een razendsnelle service.

 

De goedkoopste sproeischuimblusser 6 liter

Brandblusser XL verkoopt op het moment de goedkoopste sproei schuimblusser 6 liter die er te verkrijgen is. En nee, er zitten géén addertjes onder het gras. De goedkoopste sproeischuimblusser 6 liter is geproduceerd in 2017. U krijgt dus een spiksplinternieuwe brandblusser die ruim 20* jaar meegaat. Ook betekend dit dat de sproei schuimblusser 6 liter niet uit 2015 of 2016 komt. Nee, u krijgt bij ons altijd een sproeischuimblusser 6 liter die nieuw is. 


Vervolgens wordt de 6 liter sproeischuimblusser budget line voorzien van de benodigde stickers zodat elke keuring instantie de schuimblusser 6 liter goed kan keuren. Deze 3 stickers zijn:

 

- De rechthoekige controlesticker met daarop de NEN norm, het monteursnummer, onderhouden en volgend onderhoud. 
- De dunne rechthoekige sticker welke aangeeft dat over 5 jaar het schuim vervangen moet worden.
- De ronde sticker welke aangeeft dat de brandblusser nieuw is geleverd in 2017.

 

Al met al wordt de allergoedkoopste sproeischuimblusser 6 liter voorzien van gecertificieerde keuringstickers, een stevige RVS ophangbeugel en voetring waar de spuitslang in gemonteerd is!

 

De goedkoopste poederblusser 6 kilogram

 

Een poederblusser staat bekend om zijn enorme bluseigenschappen. Niet voor niets is deze brandblusser de meest verkochte brandblusser die er te verkrijgen is. In tegenstelling tot de goedkoopste sproeischuimblusser 6 liter, is de poederblusser van 6 kilogram nog goedkoper. Dit heeft met een aantal factoren te maken. Let er echter wel op dat het poeder van een poederblusser schadelijke gevolgen kan hebben m.b.t. nevenschade. Het is daarom van belang om te weten dat u de goedkoopste poederblusser 6 kilogram aanschaft voor de juiste situatie. Welke situaties dat zijn hebben wij uitgelegd in ons vorige blog bericht: "De voor en nadelen van een poederblusser."

 

Echter is de prijs van een poederblusser vrij goedkoop en zal de keuze eerder vallen op deze brandblusser dan de iets duurdere sproeischuimblusser 6 liter. Echter is de poederblusser bij een onjuiste situatie een gevalletje: Goedkoop is duurkoop.

 

Net als de goedkoopste sproeischuimblusser 6 liter zal de poederblusser voorzien worden van de juiste controlestickers en daardoor een officieel goedgekeurde poederblusser zijn.

 

Het klinkt allemaal erg simpel en ik zal u vertellen: Dat is het nog ook!

 

Direct de goedkoopste poederblusser 6 kilogram kopen? Goedkope poederblusser 6 kilogram kopen
Direct de goedkoopste sproeischuimblusser 6 liter kopen? Goedkope sproeischuimblusser 6 liter kopen