Hoe zit het met keuren?

Een brandblusser keuren kan een dure kostenpost zijn. De meeste brandbeveiliging bedrijven berekenen voorrijd kosten en eventuele arbeidsuren. Uiteraard komt daar bij kijken waar u bent gevestigd en om hoeveel brandblussers het gaat. Bent u een bedrijf in Enschede en neemt u contact op met een bedrijf uit Rotterdam voor 1 of 2 blussers, dan is de kans zeer groot dat het niet goedkoop gaat worden. Maar bent u een bedrijf waar meer dan 20 stuks hangen, dan kan de prijs juist wel aantrekkelijk worden! De keuringsprijs verschilt bij elk bedrijf. Zo heeft een bedrijf uit Groningen een ander keuringstarief dan een bedrijf uit Maastricht. Het kan daarom zijn dat u geïnteresseerder bent in dat goedkopere keuringstarief! En dat begrijpen we.


Een jaarlijkse basis controle van uw brandblussers per locatie bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • - Een rapportage
  • - Het uitvoeren van verzegelingen
  • - Onderhoudsetiketten aanbrengen
  • - Instructie & advies
 

Bij de meeste brandbeveiligingsbedrijven wordt het keuringstarief zeer aantrekkelijk vanaf een x aantal blussers. Zo rekent Brandblusser XL € 8,- excl. BTW per 20 blussers.
Wanneer u gevestigd bent in de buurt van een brandbeveilingsbedrijf en u heeft de mogelijkheid om de blussers zelf te brengen, raden we dit aan! Zo bespaart u voorrijdkosten.

 

Wanneer is het verstandig om een nieuwe blusser te kopen.

Heeft u 1 tot 5 brandblussers die weer toe zijn aan de jaarlijkse keuring? Dan is het in veel gevallen vele malen voordeliger een nieuwe blusser aan te schaffen.
Bekijk of er in de buurt brandbeveiligingsbedrijf zitten? Zo ja? Vraag daar voor een offerte. U zult zien dat een nieuwe brandblusser kopen veel goedkoper is.

 

Kortom: Veel brandblussers? Laat deze keuren voor een scherp tarief! 1 tot 5 blussers? Koop nieuwe en u bent weer een jaar verzekerd van officiële blustoestellen.