Voetbal fan? Kies voor een Feyenoord brandblusser!

Recent enorm in het nieuws geweest: De Feyenoord brandblusser. Brandblusser XL is op dit moment de enigste officiële en registred partner van Feyenoord Brandblussers. Ook deze brandblussers zijn onder de € 25,-. Benieuwd welke het beste past in uw situatie?

Feyenoord poederblusser - 1 kilogram:  
Zeer kleine brandblusser met een enorm blusvermogen. De Feyenoord poederblusser blust de brandklasse A (Vaste Stoffen), B (Vloeistoffen) & C (Gasbranden). Ook is deze brandblusser nog eens vorstvrij tot -30. Strenge winter of hartje zomer, deze blusser blust elk mogelijke brand. Wees u wel bewust van de enorme nevenschade die deze blusser achterlaat. Het poeder van een poederblusser maakt uw elektronica zeer langzaam kapot. Denk aan elektronische apparatuur als boormachines, computers maar ook auto's. Gebruik deze blusser dan ook alleen voor buiten!Feyenoord sprayschuimblusser 750 ml incl. Glow In The Dark houder: 
Een veiligere optie dan de poederblusser is de Feyenoord spray schuimblusser. De Feyenoord sprayschuimblusser is onze favoriet! De sprayblusser heeft alles wat een brandblusser hoort te zijn: Vrij goedkoop, geen keuring nodig, handzaam vanwege het formaat, zeer groot blusvermogen die de brandjes A-B-F blust en ook nog eens vorstvrij! De sprayblusser is ongelofelijk makkelijk te gebruiken doormiddal van de "1" en "2" knop. Druk eerst 1 in en daarna 2 om vervolgens gericht de brand te blussen. De glow in the dark houder beschermt de sprayblusser tegen vallen of stoten. 1 + 1 = 2. Een echte aanrader.

Auto liefhebber? Ook daar hebben wij wat op!

Voor in de auto hebben wij ook zeer geschikte brandblussers. Uiteraard horen wij u denken: "Ja maar als er brand is in de auto ga ik er direct uit!". Verstandig! Toch kan een kleine beginnende brand geblust worden om verdere schade aan de auto's te voorkomen. Ook voor in auto's geldt: Kies altijd een schuimblusser. Ook hieraan kunnen wij u het beste een schuimblusser aanraden. U kunt hiervoor kiezen om een 2 liter sproeischuimblusser te nemen. De sproeischuimblusser van 2 liter is precies genoeg om een beginnende autobrand te blussen. In tegenstelling tot de sprayblusser is de 2 liter tot -30 graden celsius bruikbaar. Wordt ook geleverd inclusief stevige beugel en controlesticker. Meer weten over deze brandblusser? Klik dan hier  voor de sproeischuimblusser 2 liter. 

Is uw vlam/partner/geliefde van het design? Maak hem/haar blij met een design brandblusser!

Ook wij