Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Klantenservice

Hulp bij levering en installatie.

Wanneer er bij levering of installatie van onze geleverde producten zich problemen voordoen, is Brandblusserswinkel.nl altijd bereikbaar om u volledig bij te staan via onze klantenservice: 085 273 8003.

 

Uw mening is voor ons belangrijk

Wij streven voortdurend naar het verbeteren van onze dienstverlening. Indien u suggesties of opmeringen heeft, horen wij dat graag van u!

 

Bezorgen

Uw bestelling wordt indien op voorraad binnen 7 dagen, nadat wij de betaling van uw bestelling ontvangen hebben, bij u thuis bezorgd. Wij bezorgen tijdens kantooruren. Mocht u niet thuis zijn, dan geven wij het pakket op het postkantoor bij u in de buurt af. Waar u het op kunt halen.

Verzending

Brandblusser XL rekent verzendkosten voor het versturen van uw bestelling afhankelijk van het de aanschaf prijs. Onze standaard verzendkosten zijn €6,- en boven de €149,- wordt er gratis geleverd.  Alle pakketten worden verzonden via DPD, zodat kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd is. 

Afhalen

U kunt uw bestelling ook zelf af komen halen bij ons afhaalloket in Barendrecht, adres:

Brandblusserswinkel.nl
Oosteinde 12-14
2991 LG Barendrecht

 

Betalen

Wij bieden twee betaalmogelijkheden. Betalen via iDeal of vooruit betalen middels overboeking. Mocht u voor overboeking kiezen, vergeet dan niet het ordernummer bij uw betaling te vermelden.

U kunt ook direct betalen via iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Retourneren

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 7 werkdagen terug vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugdelijke verpakking. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze Klantenservice.

Vult op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:
Brandblusserswinkel.nl
Oosteinde 12-14
2991 LG Barendrecht

 

Klantenservice

Heeft u vragen over onze producten, uw bestelling, het betalen of het bezorgen. Of mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met:

Brandblusserswinkel.nl

Oosteinde 12-14
2991 LG Barendrecht

Telefoon: 0180 292 73 84
info@brandblusserswinkel.nl

 

Neem contact op!

contactinformatie

* Vereiste velden