Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Klantenservice – Brandblusser XL geeft u alle informatie!

klantenservice
Hulp bij aflevering en/of installatie:
Wanneer er bij levering of installatie van onze geleverde producten zich problemen voordoen, is Brandblusser XL altijd bereikbaar om u volledig bij te staan via onze klantenservice: 010 292 7384.
Hoe kan ik in contact komen met jullie?
Bij Brandblusser XL streven we naar een duidelijke en eenvoudige klantenservice. Brandblusser XL is bereikbaar via de volgende kanalen: Telefoonnummer, Mail & Social Media. Ook bent u altijd welkom in onze winkel!
Kan ik mijn pakket afhalen?
Jazeker! U bent van harte welkom in onze showroom op het Oosteinde in Barendrecht. Bij ons afhaalloket in Barendrecht is er de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen. Besteld u via een firma en mogen wij bij u jaarlijks keuren? Vraag dan even naar de persoon die daarover gaat. Wij zetten u in de database voor de jaarlijkse keuring en nemen contact met u op zodra de keuringen aanbreken! Vraag voor meer informatie.
Hoe kan ik bij jullie betalen?
Brandblusser XL hanteert bijna elk denkbare betaalmethode. U kunt bij ons afrekenen met de volgende methodes: iDeal, PayPal, Pinnen, Contant, Vooruit betalen & kopen op factuur (Vraag voor meer informatie). Bij de betaalmethode iDeal en PayPal kunt u de bestelling direct afronden na het betaalproces. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiliginsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden! Al onze betaalmethodes lopen via een beveiligde verbinding. (SSL Certificaat) Dit certificaat zorgt ervoor om fraude te voorkomen.
Ik ben niet tevreden met mijn bestelling! Kan ik deze retourneren?
Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de bestelling, logisch dat u hem daarom wilt retourneren! Dit is geen enkel probleem. Retourzendingen worden geaccepteerd als het artikel onbeschadigd en ongebruikt is en de oorspronkelijke verpakking en de eventuele plastic verzegeling eveneens onbeschadigd zijn. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 werkdagen terug vergezeld van de originele factuur/pakbon in een deugelijke verpakking. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze helpdesk onder het telefoonnummer: 010 - 292 73 84. Geheel kosteloos!
Wat is die kartonnen ring tussen de knijphendel?
Wij versturen de blussers met een kartonnen ring tussen de knijphendel. Dit doen wij ter voorkoming dat de blusser tijdens het vervoeren niet af kan gaan. Wij vragen u om deze kartonnen ring inclusief tie rip te verwijderen bij de hendel. Wij versturen een a4 bij de bestelling om nogmaals de kartonnen ring te verwijderen.
Ik mis mijn facuur, hoe kan ik hieraan komen?
Het kan zijn dat de factuur mist bij de verpakking. Ook al doen wij dit zorgvuldig, het kan wel eens gebeuren dat deze is vergeten. Zodra dit het geval is kunt u ons mailen of bellen. Wij zorgen ervoor dat de factuur via mail of post verzonden wordt.
Wat zijn jullie gegevens?
U kunt ons bereiken op de volgende adres gegevens:

Brandblusser XL (Onderdeel van Polmai Brandblusmaterialen & Veiligheidsmiddelen) 
A Oosteinde 12-14 
    2991 LG 
    Barendrecht 
    Nederland 
T: 085 – 273 8003 
Whatsapp: 06-13738294
Einfo@brandblusserxl.nl

IBAN: NL32INGB0695061674
BIC: INGBNL2A
KVK: 24110810

Social Media:

Brandblusser XL is ook actief op Social Media! Wij zijn te vinden op:

Eventuele overige vragen:

Het kan zijn u na deze informatie nog vraag, klacht of een tip heeft over Brandblusser XL. Graag verwijzen wij u naar ons adres met contact gegevens om alsnog uw vragen te beantwoorden.

Zou u ook ter ondersteuning van onze webshop een review willen schrijven over onze website. Dit kan ons helpen in het verbeteren van onze dienstverlening! U kunt HIER een review schrijven. Onze dank is zeer groot.