Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Metaalbrandblussers

Metaalbrandblussers

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • Metaalbrandblusser - 12 KG

  De 12 kg metaalbrandblusser van Brandblusser XL is een zeer speciale brandblusser welke gebruikt kan worden bij metaalbranden. Oftwel: brandklasse D.
  De metaalbrandblusser 12 kg heeft een speciaal poeder dat ontwikkelt is. Dit poeder bevat een speciale combinatie van bluszouten wat het blussen van metaalbranden mogelijk maakt. De 12 kg metaal brandblusser van Brandblusser XL is vorstvrij en tevens geschikt voor de brandklasse: D.

  • Vorstvrij tot -30.
  • Inclusief jaarlijkse keuringssticker.
  • Ophangbeugel.
  • 5 jaar garantie.
  • Gratis verzonden bij minimale besteding van €75,-­

  LET OP! Levertijd is ongeveer 2 (werk)weken.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 212,00 Incl. BTW: € 256,52

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Een metaalbrandblusser is ontworpen voor brandhaarden met een D Brandklasse, deze metaalbrandblussers zijn gevuld met 12KG. bluspoeder om zeker te zijn van voldoende bluscapaciteit. Een metaalbrand is alleen te blussen met een speciale D- poederblusser, de temperatuur loopt zeer hoog op en is daardoor moeilijk te bestrijden. Met een speciale bluslans is het mogelijk om gecontroleerd en stootsgewijs te blussen met een metaalbrandblusser.

Op de metaalbrandblusser is een symbool aangebracht met de letter D dit geeft aan dat de brandblusser geschikt is voor het blussen van brandbare metalen zoals, magnesium, aluminium, natrium, kalium, zirkonium en lithium.

Standaard bluspoeder werkt niet bij een metaalbrand dit komt door de hoge temperatuur waardoor een blussing niet mogelijk is. Het bluspoeder van een metaalbrandblusser bestaat uit natriumchloride en ruikt naar ammoniak. Wilt u meer informatie over een metaalbrandblusser voor brandklasse D neem dan contact met ons op.