Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

Wees de eerste om dit product te waarderen


MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL


 De Ademluchttoestel Airmaxx-SL.


Single Line ademluchttoestel ( slang-in-slang en nieuw reduceerbaar) met QUICKFILL aansluiting.


MSA AirMaXX onafhankelijk ademluchttoestel.


Voor normale en overdrukken, 200 en 300 bar, 1 of 2 flessen.


AirMaXX heeft een instelbare rugplaat, comfortabel draagstel en heupstuk.


 EN 137: 2006 type 2. MED 96/98/EC

Artikelnummer: msa-airmaxx

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 1.624,99 Incl. BTW: € 1.966,24
MSA

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

Bij regelmatig gebruik en frequent dragen van het ademluchttoestel, zorgt het hoge draagcomfort voor verbetering van de prestaties en de gezondheid van de drager. Het AirMaXX ademluchttoestel combineert de beste ergonomisch eigenschappen met geavanceerde technologie, zodat het toestel de beste draageigenschappen heeft.
 
De ergonomisch gevormde en optimaal gebalanceerde AirMaXX toestelhouder kan aan alle lichaamslengten worden aangepast. In combinatie met de gevoerde, S-vormige eersteklas schoudergordels en de draaibaar gelagerde heupgordel wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, waardoor een grotere bewegingsvrijheid wordt geboden. Stress en vermoeidheid worden verminderd, terwijl u uw job zonder beperkingen kunt uitvoeren. De AirMaXX blijft perfect zitten, zelfs al gaat u op uw hoofd staan.
 
Het alpha SingleLine pneumatisch systeem integreert een waarschuwingssignaal, twee middeldrukaansluitingen en een manometer. Alle functies zijn gemakkelijk bereikbaar op een verdeler op uw schouder. De optioneel verkrijgbare alpha Personal Network biedt verder een elektronische en telemetrische adembeveiligingsbewaking en communicatiemogelijkheid.
 
Zoekt u een ademluchttoestel dat u frequent voor langere tijden kunt gebruiken of absolute concentratie tijdens uw werk nodig heeft, is de AirMaXX het systeem van uw keuze.

MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

Specificatie:

  • Ruimte voor elektronica en modules is beschikbaar
  • Geïntegreerde transponder
  • Ruime keuze uit opties en accessoires
  • In 3-lengten instelbare draagplaat
  • S-sweep schouderbanden voor maximale bewegingsvrijheid
  • Heupriem en heupstuk voor optimale gewichtsverdeling
  • Alle bandenstelcomponenten zijn gemakkelijk los te knopen voor reiniging
  • EN 137: 2006 type 2. MED 96/98/EC

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL. MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL Bij regelmatig gebruik en frequent dragen van het ademluchttoestel, zorgt het hoge draagcomfort voor verbetering van de prestaties en de gezondheid van de drager. Het AirMaXX ademluchttoestel combineert de beste ergonomisch eigenschappen met geavanceerde technologie, zodat het toestel de beste draageigenschappen heeft.  De ergonomisch gevormde en optimaal gebalanceerde AirMaXX toestelhouder kan aan alle lichaamslengten worden aangepast. In combinatie met de gevoerde, S-vormige eersteklas schoudergordels en de draaibaar gelagerde heupgordel wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, waardoor een grotere bewegingsvrijheid wordt geboden. Stress en vermoeidheid worden verminderd, terwijl u uw job zonder beperkingen kunt uitvoeren. De AirMaXX blijft perfect zitten, zelfs al gaat u op uw hoofd staan.   Het alpha SingleLine pneumatisch systeem integreert een waarschuwingssignaal, twee middeldrukaansluitingen en een manometer. Alle functies zijn gemakkelijk bereikbaar op een verdeler op uw schouder. De optioneel verkrijgbare alpha Personal Network biedt verder een elektronische en telemetrische adembeveiligingsbewaking en communicatiemogelijkheid.   Zoekt u een ademluchttoestel dat u frequent voor langere tijden kunt gebruiken of absolute concentratie tijdens uw werk nodig heeft, is de AirMaXX het systeem van uw keuze. MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL Specificatie:Ruimte voor elektronica en modules is beschikbaar Geïntegreerde transponder Ruime keuze uit opties en accessoires In 3-lengten instelbare draagplaat S-sweep schouderbanden voor maximale bewegingsvrijheid Heupriem en heupstuk voor optimale gewichtsverdeling Alle bandenstelcomponenten zijn gemakkelijk los te knopen voor reiniging EN 137: 2006 type 2. MED 96/98/EC

  • Prijs: 1966.24 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.