Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

MSA Airgo Compact

Wees de eerste om dit product te waarderen

MSA Airgo compact ademluchttoestel.


De MSA AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodsituaties en om te ontsnappen.


Op schepen of in industriële installaties waar geteste units verplicht zijn isde AirGo compact een voor de hand liggende keuze.


De ademautomaat AutoMaXX-AS is bevestigd aan de middelste drukleiding. Deno-nonsense systeem houdt de kosten tot een minimum zonder in te boetenveiligheid. 


De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijk aan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de AirGotot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheden, inclusief brandbestrijding maakt. EN 137: 2006, type 2. MED 96/98/EC.


Wordt geleverd incl. masker.

Artikelnummer: airgo-comact

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 684,99 Incl. BTW: € 828,84
MSA

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

MSA Ademluchttoestel AirGo compact.

Regel nr.1 verwacht het onverwachte. De AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodgevallen en onstnappingsoperaties. Op Schepen of in industriële installaties waar ademluchttoestellen zijn voorgeschreven, is AirGo compact de professionele oplossing. De AutoMaXX-AS ademautomaat is gekoppeld aan de middeldrukleiding. Doordat het systeem geen overbodige snufjes bezit, worden de kosten laag gehouden, zonder hierbij aan veiligheid in te boeten. De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijk aan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de Airgo tot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheiden, inclusief brandbestrijding maakt.

MSA ademluchttoestel AirGo compact, voorgeconfigureerd, EN 137:2006,;type 2

  1. De MSA Airgo-compact wordt geleverd incl. masker
  2. Het voorgeconfigureerde AirGo compact onafhankelijke ademluchttoestel
  3. Specifiek MSA AirGo compact ademluchttoestel ontworpen voor nood en vluchttoepassingen
  4. Goed geleide leidingen voor het gemakkelijk omdoen en swing-free gebruik
  5. AutoMaXX AS ademhalingsautomaat met overdruk MaXX connector
  6. Incl. waarschuwingssignaal
  7. Compact-basic bandenstel met verstelbare schouder en heupbanden
  8. Flexibel en economisch AirGo rugplaat

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: MSA Airgo Compact

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
MSA Airgo Compact

MSA Airgo Compact. MSA Ademluchttoestel AirGo compact. Regel nr.1 verwacht het onverwachte. De AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodgevallen en onstnappingsoperaties. Op Schepen of in industriële installaties waar ademluchttoestellen zijn voorgeschreven, is AirGo compact de professionele oplossing. De AutoMaXX-AS ademautomaat is gekoppeld aan de middeldrukleiding. Doordat het systeem geen overbodige snufjes bezit, worden de kosten laag gehouden, zonder hierbij aan veiligheid in te boeten. De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijk aan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de Airgo tot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheiden, inclusief brandbestrijding maakt. MSA ademluchttoestel AirGo compact, voorgeconfigureerd, EN 137:2006,;type 2De MSA Airgo-compact wordt geleverd incl. masker Het voorgeconfigureerde AirGo compact onafhankelijke ademluchttoestel Specifiek MSA AirGo compact ademluchttoestel ontworpen voor nood en vluchttoepassingen Goed geleide leidingen voor het gemakkelijk omdoen en swing-free gebruik AutoMaXX AS ademhalingsautomaat met overdruk MaXX connector Incl. waarschuwingssignaal Compact-basic bandenstel met verstelbare schouder en heupbanden Flexibel en economisch AirGo rugplaat

  • Prijs: 828.84 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.