Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

MSA AirGo pro

Wees de eerste om dit product te waarderen

MSA Airgo compact ademluchttoestel.


MSA ademluchttoestel AirGo pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006, type 2.


Bent u op zoek naar een product met industriële kwaliteiten, voor een uitgebreid bereik van onderhouds of reddingsoperaties?


Dan is de MSA AirGo pro gereed voor uw bedrijf.


Door de robuuste betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede prijs en prestatieverhouding is het een populaire keuze voor toepassing in installaties, onder de grond, offshore en de scheepvaart.

Artikelnummer: airgo-pro

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 1.104,99 Incl. BTW: € 1.337,04
MSA

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

MSA Ademluchttoestel AirGo Pro.

Wanneer u op zoek bent naar robuuste ademluchttoestellen bij de brandbestrijding en uiteenlopend onderhouds- of reddingsoperaties is de AirGo de juiste keuze. Door zijn robuustheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid wordt hij graag bij de brandbestrijding, bij onderhoudswerkwerkzaamheden, ondergronds of in het offshore-bereik ingezet. Door de gelijkmatige gewichtsverdeling dicht op het lichaam, kan stress en vermoeidheid worden verminderd. Het alpha SingleLine pneumatisch systeem integreert een waarschuwingssignaal, twee middeldrukaansluitingen en een manometer. Alle functies zijn gemakkelijk bereikbaar op een verdeler op uw borst. Het optioneel verkrijgbare alpha Personel Network biedt tevens een elektronische en telemetrische adembeveiligingsbewaking en communicatiemogelijkheid.

Bij de brandweer en in de industrie is men het over 1 ding eens: als op kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort aankomt, is AirGo de eerste keuze.

MSA ademluchttoestel AirGo Pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006,;type 2

MSA ademluchttoestel AirGo pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006, type 2

 1. SingleLine technologie levert middendruk en hoge druk, met slechts één slang
 2. Lange band voor één of twee cilinder(s)
 3. Rubber ademluchtcilinder bevestiging en verdeler houdt de cilinder(s) op hun plek
 4. AirGo rugplaat is ergonomisch ontworpen om het gewicht zo dicht mogelijk op het zwaartepunt van het lichaam te houden
 5. Ademhalingsautomaatkoppeling
 6. Geïntegreerde manometer
 7. Geïntegreerd waarschuwingssignaal
 8. Geïntegreerde tweede aansluiting
 9. Geïntegreerde transponder
 10. Heupriem voor evenwichtige gewichtsverdeling
 11. Pro-Padded bandenstel

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: MSA AirGo pro

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
MSA AirGo pro

MSA AirGo pro. MSA Ademluchttoestel AirGo Pro. Wanneer u op zoek bent naar robuuste ademluchttoestellen bij de brandbestrijding en uiteenlopend onderhouds- of reddingsoperaties is de AirGo de juiste keuze. Door zijn robuustheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid wordt hij graag bij de brandbestrijding, bij onderhoudswerkwerkzaamheden, ondergronds of in het offshore-bereik ingezet. Door de gelijkmatige gewichtsverdeling dicht op het lichaam, kan stress en vermoeidheid worden verminderd. Het alpha SingleLine pneumatisch systeem integreert een waarschuwingssignaal, twee middeldrukaansluitingen en een manometer. Alle functies zijn gemakkelijk bereikbaar op een verdeler op uw borst. Het optioneel verkrijgbare alpha Personel Network biedt tevens een elektronische en telemetrische adembeveiligingsbewaking en communicatiemogelijkheid. Bij de brandweer en in de industrie is men het over 1 ding eens: als op kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort aankomt, is AirGo de eerste keuze. MSA ademluchttoestel AirGo Pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006,;type 2 MSA ademluchttoestel AirGo pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006, type 2SingleLine technologie levert middendruk en hoge druk, met slechts één slang Lange band voor één of twee cilinder(s) Rubber ademluchtcilinder bevestiging en verdeler houdt de cilinder(s) op hun plek AirGo rugplaat is ergonomisch ontworpen om het gewicht zo dicht mogelijk op het zwaartepunt van het lichaam te houden Ademhalingsautomaatkoppeling Geïntegreerde manometer Geïntegreerd waarschuwingssignaal Geïntegreerde tweede aansluiting Geïntegreerde transponder Heupriem voor evenwichtige gewichtsverdeling Pro-Padded bandenstel

 • Prijs: 1337.04 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.