Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Narwahl Vluchtmasker

Wees de eerste om dit product te waarderen

Het Narwahl Fire Escape Mask is een nieuw en innovatief product voor de brandpreventie in Nederland. Het Fire Escape Mask biedt u een kans om op een veilige wijze een brandend gebouw (kantoren, hotels, huizen, scholen, fabrieken, vliegvelden etc.) te verlaten. Het vluchtmasker biedt minimaal 15 minuten protectie tegen rook en giftige gassen, waardoor het mogelijk is om naast uzelf ook uw dierbaren te redden in geval van rookontwikkeling bij brand.

In 80% van de fatale gevallen is rookvergiftiging de doodsoorzaak bij brand. Het ontstaan van een dikke laag rook irriteert de ogen. In combinatie met het inademen van koolstofmonoxide wordt het praktisch onmogelijk te ontsnappen uit een omgeving waar brand ontstaat.
Artikelnummer: narwahl-vlucht

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €75,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

In 80% van dodelijke slachtoffers bij brand, is rookvergiftiging de oorzaak: het ontstaan van een dikke laag rook irriteert de ogen. In combinatie met het inademen van koolstofmonoxide wordt het praktisch onmogelijk te ontsnappen uit een omgeving waar brand ontstaat.
 

Narwahl Fire Escape Mask Vluchtmasker Instructie


DESORIËNTATIE IN COMBINATIE MET DE INADEMING VAN DODELIJKE GASSEN:

 • Er ontstaat een paniek situatie waarbij zelfs in een vertrouwde omgeving nergens meer een herkenningspunt te zien is,
 • De tijdsdruk veilig een weg naar buiten te vinden enorm is,
 • Enkele teugen schadelijke rook inademen kan leiden tot buiten bewustzijn raken en uiteindelijk de dood,
 • Er is praktisch geen mogelijkheid meer om naast uzelf ook nog uw dierbaren te waarschuwen en in veiligheid te brengen.DIT KAN ANDERS: HET NARWAHL FIRE ESCAPE MASK!
Het Narwahl Fire Escape Mask is een nieuw en innovatief product voor de brandpreventie in Nederland. Het Fire Escape Mask biedt u een kans om op een veilige wijze een brandend gebouw (kantoren, hotels, huizen, scholen, fabrieken, vliegvelden etc.) te verlaten. Het vluchtmasker biedt minimaal 30 minuten protectie tegen rook en giftige gassen, waardoor het mogelijk is om naast uzelf ook uw dierbaren te redden in geval van rookontwikkeling bij brand.
 

SPECIFICATIES

 • Werking ≥ 30 minuten tegen giftige gassen, brand, hitte en rook.
 • De brandwerende kap beschermt u tegen brand en vlammen tot 300 °C.
 • Biedt u de mogelijkheid u en uw dierbaren te beschermen tegen brand en rookvergiftiging.
 • Geschikt voor volwassenen.
 • Beschermt tegen: Koolmonoxidevergiftiging (CO), Waterstofcyanide (HCN), Waterstofchloride (HCL), Propanal (Arcolein) en giftige rook.
 • Inhalatieweerstand: < 800Pa.
 • Uitademingsweerstand: < 300Pa.
 • Houdbaarheid: 3 jaar na certificaatsdatum (zie opening van de doos).
 • Het masker is CE 1437 / EN 403:2004 gecertificeerd.INSTRUCTIES

 1. Blijf kalm, open de doos en neem de vacuüm verpakking uit de doos.
 2. Open de vacuüm verpakking.
 3. Trek het koord met de stoppen van het filter.
 4. Zet het masker op uw hoofd, waarbij het binnenstuk van het filter uw neus en mond compleet bedekt.
 5. Trek het koord aan zodat het masker strak om uw hoofd zit.
 6. Adem rustig en ga naar de (nood)uitgang.
 7. Mochten de (nood)uitgangen zijn geblokkeerd, tracht aandacht te trekken van de reddingsdiensten door uzelf zichtbaar of hoorbaar te maken.

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Narwahl Vluchtmasker

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Narwahl Vluchtmasker

Narwahl Vluchtmasker. In 80% van dodelijke slachtoffers bij brand, is rookvergiftiging de oorzaak: het ontstaan van een dikke laag rook irriteert de ogen. In combinatie met het inademen van koolstofmonoxide wordt het praktisch onmogelijk te ontsnappen uit een omgeving waar brand ontstaat. DESORIËNTATIE IN COMBINATIE MET DE INADEMING VAN DODELIJKE GASSEN:Er ontstaat een paniek situatie waarbij zelfs in een vertrouwde omgeving nergens meer een herkenningspunt te zien is, De tijdsdruk veilig een weg naar buiten te vinden enorm is, Enkele teugen schadelijke rook inademen kan leiden tot buiten bewustzijn raken en uiteindelijk de dood, Er is praktisch geen mogelijkheid meer om naast uzelf ook nog uw dierbaren te waarschuwen en in veiligheid te brengen.DIT KAN ANDERS: HET NARWAHL FIRE ESCAPE MASK!Het Narwahl Fire Escape Mask is een nieuw en innovatief product voor de brandpreventie in Nederland. Het Fire Escape Mask biedt u een kans om op een veilige wijze een brandend gebouw (kantoren, hotels, huizen, scholen, fabrieken, vliegvelden etc.) te verlaten. Het vluchtmasker biedt minimaal 30 minuten protectie tegen rook en giftige gassen, waardoor het mogelijk is om naast uzelf ook uw dierbaren te redden in geval van rookontwikkeling bij brand.  SPECIFICATIESWerking ≥ 30 minuten tegen giftige gassen, brand, hitte en rook. De brandwerende kap beschermt u tegen brand en vlammen tot 300 °C. Biedt u de mogelijkheid u en uw dierbaren te beschermen tegen brand en rookvergiftiging. Geschikt voor volwassenen. Beschermt tegen: Koolmonoxidevergiftiging (CO), Waterstofcyanide (HCN), Waterstofchloride (HCL), Propanal (Arcolein) en giftige rook. Inhalatieweerstand: < 800Pa. Uitademingsweerstand: < 300Pa. Houdbaarheid: 3 jaar na certificaatsdatum (zie opening van de doos). Het masker is CE 1437 / EN 403:2004 gecertificeerd.INSTRUCTIESBlijf kalm, open de doos en neem de vacuüm verpakking uit de doos. Open de vacuüm verpakking. Trek het koord met de stoppen van het filter. Zet het masker op uw hoofd, waarbij het binnenstuk van het filter uw neus en mond compleet bedekt. Trek het koord aan zodat het masker strak om uw hoofd zit. Adem rustig en ga naar de (nood)uitgang. Mochten de (nood)uitgangen zijn geblokkeerd, tracht aandacht te trekken van de reddingsdiensten door uzelf zichtbaar of hoorbaar te maken.

 • Prijs: 39.95 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.