Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

We heten u van harte welkom op Brandblusser XL!

Over Brandblusser XL

Van harte welkom op Brandblusser XL. We zijn blij dat u op onze website terecht bent gekomen voor al uw brandpreventie. Omdat we u eerst een goed en vertrouwd gevoel willen geven, willen wij ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is.

Wie zit er achter Brandblusser XL?

Brandblusser XL is onderdeel van Polmai Brandbeveiliging gevestigd te Barendrecht. Onder de groep Brandblusser XL vallen ook de webshops: Brand-Shop & Brandblusserswinkel. Met Brandblusser XL als primaire webshop willen wij een duidelijke maar ook een zeer eenvoudige webshop voor u maken waar u terecht kan voor al uw brandpreventie! Al onze medewerkers hebben veel ervaring in de brandbeveiligings/brandpreventie sector wat bij eventuele vragen door klanten, goed en adequaat opgelost kan worden. Wij vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel kunt bestellen. Kijk en vergelijk is ons devies, en sta versteld van de  prijsverschillen tussen ons en de overige Brandpreventie shops!

 Wat doet Brandblusser XL?

Brandblusser XL is een snelle, overzichtelijke en eenvoudige webshop die toegankelijk is via verschillende  platformen (Smartphone, Tablet, Laptop/PC). Omdat wij onze kennis en passie voor het vak graag wilden overbrengen in een digitale web omgeving, hebben wij voor een webshop gekozen met onze eigen productenlijn, maar ook die van derden. Zo kunt u als klant kiezen welk product u het liefst wilt, maar ook welke het beste in uw budget past. Wij vinden dat elk huis beschermd moet zijn en laten daarom de vele keuzes aan de klant over. Wij onderscheiden ons door de ervaring die onze medewerkers de afgelopen 47 jaar hebben opgebouwd. Bij Brandblusser XL zijn we overtuigd van onze bedrijfsfilosofie die de klant centraal zet, bij ons is de klant nog altijd koning. Ons assortiment is letterlijk XL en is gericht op iedereen, van jong tot oud en van bedrijf tot in uw slaapkamer. Een groot assortiment gecombineerd met scherpe prijzen en persoonlijke service, dat is waar wij voor staan!  Wij begrijpen dat de prijzen belangrijk zijn en dit is dan ook één van onze pijlers, wij kopen groot in bij onze leveranciers zodat we mooie prijzen kunnen bedingen.  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons contact formulier of bel ons op! Tevens nodigen we u graag uit in onze showroom onder genot van een kop koffie.

 Waar is Brandblusser XL gevestigd?

Brandblusser XL is gevestigd in Barendrecht. Net onder de rook van Rotterdam hebben wij ons bedrijf zitten inclusief een werkplaats. Omdat Brandblusser XL onder Polmai Brandbeveiliging valt, zijn wij dagelijks in de weer naar klanten in de haven, het MKB en de industrie. Onze ligging van Barendrecht/Rotterdam is dan ook gunstig voor elke hoek! U kunt ons vinden op het volgende adres:Ons adres:

Aangesloten bij:

 

 

 

 

 

 

Brandblusser XL (Polmai Brandbeveiliging B.V.)
Oosteinde 11N (Werkplaats op Oosteinde 12-14)
2991 LG
Barendrecht, Nederland
BTW: NL819605669B01