085 273 8003

Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Actie!

Sproeischuimblusser Budget Line - 6 Liter

PRIJSDOORBRAAK! Nergens goedkoper dan bij Brandblusser XL!


De budget line schuimblusser 6 liter bestellen? De budget line schuimblusser 6 liter van Brandblusser XL is inzetbaar voor het type A en B branden. Schuimblussers staan er om bekend dat ze weinig tot geen nevenschade aanrichten bij het blussen van een brand. De 6 liter schuimblusser van Brandblusser XL is geschikt voor de brandklasse: AB.

• Inclusief jaarlijkse keuringssticker.
• Ophangbeugel.
• 5 jaar garantie.
• Gratis verzonden bij minimale besteding van €50,-­

Artikelnummer: bline-6liter

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 66,55

Special Price Excl. BTW: € 28,00 Incl. BTW: € 33,88

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €50,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

 

 • Kilogram vol: 8 kg 
 • Diameter: 16,5 centimeter
 • Hoogte: 52 centimeter
 • Rijkstypekeur nummer: 2294
 • Type: S6B
 • Blusstof: 3% AFFF FireFilm-S Foam
 • Drijfgas: N2- 15 bar
 • Conform: EN-3
 • Temperatuur: 5 tot +60 graden celsius
 • Blustijd: 35 seconden
 • Brandklasse: AB (A 13) (B 144)

 

De schuimblussers van Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim.


Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is!

Beoordelingen

BESTE PRIJS op het netRecensie door Dhr. De Groot
Uw beoordeling
Op internet kwamen er diverse aanbieders naar voren maar bij BrandblusserXL was de prijs het beste! Bedankt voor de snelle levering. (Geplaatst op 08-11-2016)
Voor mij de beste keusRecensie door Joyce
Uw beoordeling
Voor mij hoeft brandpreventie echt niet duur te zijn, daarom kwam deze schuimblusser als geroepen. De levering was al helemaal snel. (Geplaatst op 30-06-2015)
Voor de prijs kan ik het niet latenRecensie door Henry
Uw beoordeling
De schuimblusser 6 liter budget line is snel geleverd voor ons vakantiehuisje (Geplaatst op 30-06-2015)
Snel, veilig, en goedkoop!Recensie door Peter
Uw beoordeling
Voor mijn bedrijf had ik schuimblussers nodig, aangezien we net zijn begonnen met ons bedrijf zijn we blij dat de kosten niet zo hoog liggen voor de schuimblusser. Erg blij mee! (Geplaatst op 30-06-2015)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Sproeischuimblusser Budget Line - 6 Liter

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Uw beoordeling
Sproeischuimblusser Budget Line - 6 Liter

Sproeischuimblusser Budget Line - 6 Liter.   Kilogram vol: 8 kg  Diameter: 16,5 centimeter Hoogte: 52 centimeter Rijkstypekeur nummer: 2294 Type: S6B Blusstof: 3% AFFF FireFilm-S Foam Drijfgas: N2- 15 bar Conform: EN-3 Temperatuur: 5 tot +60 graden celsius Blustijd: 35 seconden Brandklasse: AB (A 13) (B 144)   De schuimblussers van Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim. Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is!

Beoordeling: 100/100 gebaseerd op 4 beoordeling(en)
 • Prijs: 33.88 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.