Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Schuimblusser Polmai - 6 Liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

Made in Germany - Geproduceerd in Duitsland- Milieuvriendelijk -
Schuimblusser met Milieukeur.


Inhoud 6 liter. Premix bestaande uit water en schuimvormend middel. Dit blusschuim met uitstekende bluscapaciteit is in tegenstelling tot andere blusschuimen biologisch afbreekbaar.

Geschikt voor branden in de brandklassen A en B. Elektrisch veilig en weinig nevenschade bij gebruik. Permanent onder druk en voorzien van drukindicator. Inclusief ophangbeugel!

Artikelnummer: S6LJM

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 129,00 Incl. BTW: € 156,09

Gratis verzendkosten bij een order vanaf €50,- Meer informatie.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De meeste van onze producten zijn altijd in voorraad!

Grootste assortiment veiligheidsproducten van Nederland, sinds 1967.

 

Omschrijving

Details

 

 • Kilogram vol: 9,62 kg 
 • Diameter: 16,5 centimeter
 • Hoogte: 52 centimeter
 • Rijkstypekeur nummer: 2294
 • Type: S6LJM
 • Blusstof: 6 liter ecomix
 • Drijfgas: N2- 12 bar
 • Conform: EN-3
 • Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius
 • Blustijd: 23 seconden
 • Brandklasse: AB (A 34) (B183)

 

De schuimblussers van  Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim.


Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is!

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Schuimblusser Polmai - 6 Liter

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Uw beoordeling
Schuimblusser Polmai - 6 Liter

Schuimblusser Polmai - 6 Liter.  Kilogram vol: 9,62 kg  Diameter: 16,5 centimeter Hoogte: 52 centimeter Rijkstypekeur nummer: 2294 Type: S6LJM Blusstof: 6 liter ecomix Drijfgas: N2- 12 bar Conform: EN-3 Temperatuur: 0 tot +60 graden celsius Blustijd: 23 seconden Brandklasse: AB (A 34) (B183)  De schuimblussers van  Brandblusser XL zijn gevuld met water en een speciaal schuimvormend middel. Deze blussers hebben een speciale straalpijp, waardoor het water en schuim worden verneveld tot kleine schuimbelletjes. Daardoor ontstaat een afdekkende schuimlaag over het brandende materiaal, waardoor er geen zuurstof meer bij kan en het vuur dooft. De brand koelt snel af. De blusstof dringt makkelijk door tot in de gloeiende kern van de brand. Brandende vloeistoffen die met een schuimblusser zijn geblust, laaien niet opnieuw op als er weer een vlam bij komt. Eenmaal geblust, is en blijft de vloeistof afgedekt door het schuim. Deze blusser is voorzien van een zogenoemde manometer. Een manometer geeft de druk aan in de blusser. Zo ziet u zelf of uw blusser nog goed onder druk staat en dus gebruiksklaar is!

 • Prijs: 156.09 - In voorraad

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.