010 292 7384

Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Sproeischuimblussers

Sproeischuimblussers

Bent u van plan om een sproeischuim brandblusser te kopen dan geven we hierbij wat extra brandblusserinfo zodat u wat extra weet over een sproeischuimblusser.

 Een sproeischuimblusser heeft een inwendige coating en is daardoor iets duurder om te produceren dan een poederblusser. De sproeischuimblusser is geschikt voor branden in de categorie A en B. Tegenwoordig zijn er ook sproeischuimblussers die de categorie F aan kunnen, deze is speciaal voor vetbranden. Een sproeischuimblusser is zeer makkelijk in het gebruik iedereen moet met een sproeischuimblusser overweg kunnen! Wettelijk gezien is de minimale inhoud van een sproeischuimblusser 6 liter voor plaatsing in een kantoor of bedrijfspand. Met een 6 liter sproeischuimblusser heb je een grote bluskracht waardoor ook onervaren personen met een sproeischuimblusser overweg kunnen. Als u een sproeischuimblusser wilt kopen is het verstandig om eerst even uit te zoeken of de sproeischuimblusser wel een messing afsluiter heeft. Er zijn sproeischuimblussers in omloop waarvan de kop niet van messing is deze sproeischuimblussers zijn veel minder duurzaam. De werking van een sproeischuimblusser geschiedt door afdekking van de brandhaard waardoor het vuur zal doven. Een groot voordeel van een sproeischuimblusser is dat de nevenschade nihil is. Alle sproeischuimblussers die u bij brandblusserxl zult kopen zijn voorzien van een ophangbeugel.

We hebben een groot assortiment met sproeischuimblussers tegen lage prijzen, zeker als je dit vergelijkt met de kwaliteit die u ervoor terug krijgt. Brandblusserxl streeft naar tevreden klanten u moet tenslotte ons uithangbord zijn.

Wilt u nog meer informatie over een sproeischuimblusser dan kunt u ons ook altijd om raad vragen.

We hopen dat deze brandblusserinfo u verder heeft geholpen voordat u een sproeischuimblusser gaat kopen.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst