Brandblusser XL - Uw partner op het gebied van brandveiligheid.

Vluchtwegverlichting

Vluchtwegverlichting

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

 • LED Noodverlichting IP65 incl. Pictogrammen

  1 Beoordeling(en)

  Nieuw in het assortiment bij Brandblusser XL: De ES-Light LED Noodverlichting. De LED Noodverlichting van ES-Light is voorzien van beveiligingsgraad IP65. Dit wil zeggen dat de LED noodverlichting zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De LED Noodverlichting is zeer eenvoudig te monteren met de meegeleverde instructie. Deze LED Noodverlichting is de ideale noodverlichting wanneer u op zoek bent naar prijs/kwaliteit verhouding. Voor technische specificaties kunt u meer lezen in de beschrijving hieronder.

  • Zeer stevige LED Noodverlichting met 10 LEDS.
  • Helemaal compleet!

  • Inclusief 4 pictogrammen.
  • IP65 gecertificeerd.
  • Makkelijk en eenvoudig te monteren.
  • Testknop voor batterijtest.
  • Kabelaansluiting aan achterkant of zijkant.
  • Gratis verzonden bij minimale besteding van €50,-

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 32,00 Incl. BTW: € 38,72

 • Noodverlichting DL875

  De ATV Escalight DL 875 is een noodverlichting die voldoet aan alle Europese standaard eisen (EN60598-2-22). De stevige ABS behuizing wordt afgesloten met een transparante beschermkap van polycarbonaat waardoor de DL 875 stof- en waterdicht is (klasse IP 40) en dus geschikt voor gebruik binnen en buiten. Deze noodverlichting is uitgevoerd met een 8 Watt lamp en heeft een brandtijd van circa 3 uur.

  Montage van dit armatuur is, mede door de diverse uitbreekpoorten, zeer eenvoudig zowel tegen een muur als een plafond. De DL 875 beschikt over een LED indicator voor spanningscontrole en is voorzien van een testschakelaar en een oplaadbeveiliging. Deze noodverlichting is uitgerust met een zelftest-functie.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 83,19 Incl. BTW: € 100,66

 • Noodverlichting DL767

  Het ATV-Escalight DL767 armatuur is geschikt voor opbouw zowel als hangende montage. De behuizing is standaard in wit en is evenals de beschermkap uitgevoerd in polycarbonaat. De beschermkap wordt met schroeven aan de behuizing bevestigd en sluit stof- en waterdicht aan.

  Het armatuur heeft IP klasse 65 waardoor het ook voor buitenmontage geschikt is. De noodverlichtingsarmaturen zijn standaard uitgevoerd met een testknop en een LED-indicatie waardoor men eenvoudig de werking kan controleren.

  De armaturen zijn voorzien van onderhoudsvrije NiCd batterijen die bij het wegvallen van de netspanning onmiddellijk de noodlamp van energie voorzien. De batterijen leveren een brandduur van 3 uur.

  De noodarmaturen worden geleverd inclusief buislampen kleur 33 en voldoen aan alle Europese standaard eisen (EN60598-2- 22). Het armatuur is uitgevoerd met 3 breekpoorten.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 115,97 Incl. BTW: € 140,32

 • Noodverlichting DL200 serie

  Krachtige LED verlichting die door zijn unieke vormgeving een bijzondere uitstraling heeft. De verlichting is overal toepasbaar, zeer energie zuinig en standaard voorzien van een zelftestfunctie. De armaturen zijn eenvoudig te monteren, en door het grote aantal montageopties past de noodverlichting in elke situatie. De Escalight LED noodverlichting is onderhoudsarm, heeft een zeer lange levensduur en voldoet aan de Europese standaardeisen EN60598-2-22.

  De garantie op de armaturen is 3 jaar. De noodverlichting is leverbaar in 2 maten en 6 montage types.

  Meer Informatie
  Excl. BTW: € 124,37 Incl. BTW: € 150,49

  Tijdelijk uitverkocht!

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst